Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

VPN

Polecane posty

Gość gość

DODAJ POŁĄCZENIE VPN DOSTAWCA SIECI VPN SZTUK 5 podaj nr i adres serwera................ typ informacji logowania ,użytkownik , hasło.... - nie aktywne . TO POZOSTAŁOŚĆ TWOICH ODCHODÓW ,KTÓRE ZOSTAWIŁEŚ NARUSZAJĄC MIR DOMOWY ? CZY ZACHĘTA, ABY PRZEJŚĆ DO PODZIEMIA ??? BO NIE WIEM !

Gość gość
Co było niewłaściwego w zadanym zapytaniu ,że zostalo usunięte ? To ,że siedzicie tu bez przerwy ,czy może to, że potrzebujecie czasu ,aby się zastanowić ,nad zadanym pytaniem ?

Gość gość
PRZECIEŻ TYM SIĘ PRZYZNAJECIE DO TEGO ,ŻE TO POZOSTAWIONE GOOWNO ,JEST WASZE I TO ,ŻE SIEDZICIE W MODERACJI ! BRAWO !

Gość gość
MINĘŁA CAŁA GODZINA ,A ODPOWIEDZI NA ZADANE PYTANIE ,JAK NIE MA ,TAK NIE MA ! WIDAĆ BARDZO TRUDNE I ZESPÓŁ PRZESTĘPCZY ,MUSI MIEĆ WIĘCEJ CZASU , ŻEBY SIĘ PRZYGOTOWAĆ ! POCZEKAM ! MAM CZAS ! https://www.youtube.com/watch?v=jFlz2elxNoo

Gość gość
NIE MA NIKOGO ,KTO MÓGŁBY MI WYTŁUMACZYĆ CO TO SĄ ZA SIECI VPN I CZYM SIĘ RÓŻNIĄ ,SKORO JEST ICH, AŻ PIĘĆ ? I DLACZEGO ZACHĘCA SIĘ MNIE DO LOGOWANIA ? DLACZEGO TO COŚ ZOSTAŁO PRZYPISANE DO MOJEGO KOMPUTERA I W JAKIM CELU ? https://www.youtube.com/watch?v=gNEVCJ_IEmQ

Gość gość
JESZCZE CHWILĘ POCZEKAM NA ODPOWIEDŹ ! JEŻELI NIE OTRZYMAM ,WRZUCAM TO WSZYSTKO NA FB ,MOŻE TAM KTOŚ ,W SPOSÓB WYCZERPUJĄCY UDZIELI MI INFORMACJI !

Gość gość
NO CO JEST PANOWIE ,PANIE ? SIEDZICIE W MOJEJ SIECI NIEPROSZENI ,NARUSZACIE MIR DOMOWY I JESZCZE NIE WIADOMO CO ROBICIE ,A NA PROSTE PYTANIE NIE JESTEŚCIE W STANIE ODPOWIEDZIEĆ ? ZATKAŁO ? AŻ TAK NIEŚMIALI JESTEŚCIE ,ŻE JĘZYKA W GĘBIE WAM NIE STAŁO ? NO ,ODWAGI WIĘCEJ TCHÓRZE,WRÓĆ BOchATERZY ! ,PRZECIEŻ PRZEZ MONITOR NIC WAM NIE ZROBIĘ ,NIE OPLUJĘ ,NIE DAM W MORDĘ ?

Gość gość
SZANOWNY PRZESTĘPCA LOGOWAŁ SIĘ DO SIECI VPN Z MOJEGO KOMPUTERA ZOSTAWIAJĄC ŚLAD I ZAPEWNE ,OBCIĄŻYŁ MNIE KOSZTAMI ,A TERAZ MILCZY ? DLACZEGO ? BŁĄD PRZY PRACY ,CZY CELOWE DZIAŁANIE ? TAKA PERWERSJA ? A MOŻE ,BARDZO SIĘ ŚPIESZYŁ I ZAPOMNIAŁ POSPRZĄTAĆ PO SOBIE GOOWNA ?

Gość gość
MOŻE MUZY SZANOWNEMU PRZESTĘPCY BRAKUJE ? TO MOŻE TAK ZACHĘCĘ ,DAWNYM ZWYCZAJEM ......... nie dziękuj https://www.youtube.com/watch?v=_T1UYxLUkGU widać muzy nie tylko na muzyków działają ,na przestępców też , a może bardziej

Gość gość
NIEDŁUGO PÓŁNOC ,A ODPOWIEDZI BRAK ! AŻ DZIW ,ŻE NIKT NIE WIE TUTAJ CO TO SIECI VPN ? NIKT ? WSZYSCY TUTAJ PISZĄCY SĄ ZAMIESZANI W TEN PRZESTĘPCZY PROCEDER ?

Gość gość
PRZECIEŻ TO CIEKAWY TEMAT ,TAKI Z ŻYCIA WZIĘTY ,NIE WYMYŚLONY ,NIE PROVO TYLKO TAKI PRAWDZIWY ! NIKT NIC NIE NAPISZE ,NIE WYJASNI ,NIE DORADZI ?KAZDY SIĘ TU BOI ? TYLE TUTAJ " MŁODZIEŻY" PISZE ,O MIŁOŚCI ,ZLEWANIU , O KOCHANIU ,A NIC NIE WIE O VPN ?

Gość gość
Do jutra szanowni przestępcy :) Dobrej nocy życzę. Nie zostawię , nie załatwione ! ZNAJDĘ SPOSOB ,ABY KTOŚ MI TO WYJAŚNIŁ, TEGO BĄDŹCIE PEWNI !

Gość gość
MINĘŁA NOC ,A ONI DALEJ PIEPRZĄ O NICZYM ,ŻE KOCHAJĄ I SPAĆ NIE MOGĄ ,ŻE MĄŻ NIE KOCHA ,ŻE MAJĄ 30 LAT I ŻE Z ZIĘCIEM SIĘ PRZESPAŁA ( CO ZA FANTAZJE )......... A NA PROSTE PYTANIE , NIE UMIEJĄ ODPOWIEDZIEĆ , MILCZĄ . NIKT NIE KORZYSTA TUTAJ Z SIECI VPN ? ZAŁOŻYŁ JEDEN Z DRUGIM CZAPKĘ NIEWIDKĘ I MYŚLI ,ŻE SPOKO ,NIC SIĘ NIE WYDA ,ALE SIĘ WYDAŁO

Gość gość
CZY TEN TEMAT TYLKO JA WIDZĘ ? NIE ,SPRAWDZIŁAM NA INNYM URZĄDZENIU ,WIDOCZNY DLA WSZYSTKICH ! NIE JEST ZAWIRUSOWANY ,NIE TREFNY ! CIEKAWE DLACZEGO KAŻDY GO OMIJA ? JEST ZBYT TRUDNY ? NIKT NIE OBRZUCA BŁOTEM ,NIE PISZE GŁUPIA ,CHORA ,LECZ SIĘ ...... PRZECIEŻ NA TEN TEMAT MOŻNA PISAĆ I PISAĆ .... NAWET NIE POTRZEBA SIĘ ZBYTNIO WYSILAĆ ,PRZEWIJA SIĘ W NECIE OD DOBRYCH 5 LAT..... CO Z WAMI ? KTOŚ WAM ZABRONIŁ ?

Gość gość
do potem !