Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w czasie porodu pozwola mi wyjsc przed szpital ?

Polecane posty

Gość gość

niestety nie udało mi sie rzucic palenia w ciązy. W czasie porodu bede sie mega stresować a jak stres to zaraz mysle o papierosie. Czy pozwalają wychodzic na chwile jak jeszcze nie ma tak bardzo zaawansowanego porodu? ewentualnie czy moge w czasie porodu palić elektronicznego papierosa, albo chociaż rzuć gumę nikorette?

Gość gość
Nie bo nikt nie będzie na ciebie tracił czasu i na twojego dymka.

Gość gość
Uwierz mi ze nie bedziesz myslec wtedy o papierosie. Ja rowniez jestem a raczej bylam palaczka i nawet nie bylo opcji wyjscia na fajke. Po pierwsze nie mialam sily wyjsc przed szpital po drugie balam sie i wolalam grzecznie lezec. Po porodzie i 2 dobach w szpitalu bylam czysta nigdy wiecej nie ruszylam papierosow a minely juz 4 lata.

Gość gość
W czasie porodu chcesz ciagnac elektronika.....dobre. Polozna to by cie chyba by cie z blotem zmieszala. To niedopuszczale jeszcze w ciazy w czasie poeodu. Nawet o to nie pytaj bo cie wysmieja. Jak juz to gdzies w toalecie mozesz sie dyskretnie zaciagnac elektronikem ale nie przy swiadkach. Przed szpitalem znowu puscic dymka to odrazajace baba w ciazy z petem....fatalny widok.

Gość gość
Autorka jarala przez cale 9 miesiecy. Gratulacje. Skoro ciaza nie byla wystarczajaca motywacja zeby rzucic papierosy tzn ze juz nigdy ich nie rzucisz. Przerazajace.

Gość gość
Nie ma takiej opcji

Gość gość
Niektore kobiety nie powinny byc matkami. Masakra. Zostaw dziecko w szpitalu. Wszedzie bedzie mu lepiej niz z toba.

Gość gość
Ja tez myslalam o paleniu ale po porodzie. Myślałam, ze kolejnego dnia sobie wyjde i zapale. Po porodzie zupelnie, skutecznie zapomniałam o tym. Maleństwo jest najważniejsze. Moze Ci ta ochota przejdzie? Palilam przed ciaza ale caoy ten okres mialam ochotę na to.