Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłem w życiu uczynić z kobiety sens swojego życia.

Polecane posty

Gość gość

Tzn służenie jej, tej wybranej, jako uległy, sługa. Może jeszcze pracy, i rozwijaniem się w niej i pchaniem się coraz wyżej. Doszedłem do wniosku, że te wszystkie rozwoje, sensy życia, filozofie na te tematy do niczego nie prowadzą. Trzeba po prostu żyć i doświadczać życia i żyć po swojemu, nie bacząc na co kto ktoś o mnie pomyśli.

Gość gość
Jeżeli faktycznie uszczęśliwia Cię służenie kobiecie to powodzenia w spełnianiu swych marzeń i preferencji. :)

Gość gość
Dziękuje. :) Jako odczuwający takie preferencje od lat, i fetyszysta, sądzę, że taki układ dałby mi satysfakcje. Nie ma nic przyjemniejszego przynajmniej dla mnie, od rozkoszowania się prawdziwym zapachem, smakiem swojej Pani, wybranki i spełnianiem jej zachcianek.

Gość gość
To Ty piszesz tutaj często, że masz 27 lat i nie możesz znaleźć kobiety, która podzielałaby Twoje preferencje?

Gość gość
Tak, to ja czasami o tym pisze, ale nie pisałem, ze szukam kobiety, która chciałaby podzielać moje preferencje. Nic na siłę. Po prostu napisałem, co mi leżało na sercu i moje przemyślenia na ten temat.

Gość gość
Facet który tak pisze to tylko kaffee

Gość gość
Kaffee ? Nie wiem o co dokładnie chodziło, ale ja jestem realny. Żaden projekt jbc

Gość gość
Realny wątpliwe ale tutaj nie takie juz pisali. Zasnąć nie mogę wiec weszłam

Gość gość
Wiem, że jest tutaj pełno trolli, którzy piszą bajki, podszywów itp, ale tutaj piszę akurat prawdę. Nie jestem żadnym projektem ani podszywem.

Gość gość
To realnie znajdzies full bab ktore chca byc traktowane jak księżniczki nie zabraknie chętnych