Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie żałuję seksu na pierwszej randce !

Polecane posty

Gość gość

Pierwszej i ostatniej chyba, bo oczywiście przestał się odzywać esemesowo. Ale i tak było ekstra. Zrobił klimat : lubił dobre wino, pokroił dobrą sałatkę, dał się najpierw poprzytulać , była długa gra wstępna .. ahhh, nie żałuję ani sekundyyyyy....

Gość gość
ja mialam na 3 i stwierdzilam, ze sie nie bede przejmowac, bo to ja go wykorzystalam bardziej niz on mnie.

Gość wgr 7658
Obie nie nadajecie się już na żony.

Gość gość
Przynajmniej macie świadomość jaki jest w łóżku i czy warto-gdyby miał mały sprzęt i nikłą technikę to po pierwszej randce człowiek nie jest jeszcze uczuciowo zaangażowany i można się wycofać na legalu. Brawo!

Gość gość
Jakby chciały być żonami cymbale, to by nie szukały przygód, a takiego pajaca jak Ty. Co kobiecie po ślubie,jak same patałachy teraz na tym świecie.

Gość gość
Czy połknęłaś nasienie tuż po wytrysku ??

Gość wyposzczona lublin
Ja chyba też tak zrobię. Po roku postu od seksu, lepsza taka jedna noc niż całkowita posucha -;(

Gość gość
Jak jestes szmata lub mloda to nic dziwnego. Ale za jakis czas bedziesz chcila zwiazku i zauwazysz, ze nikt normalny cie nie chce a tylko ci co chca seksu i tylko dla seksu i zaczniesz marudzic jak inne kobiety.

Gość gość
Nie dziwie się ze przestał się odzywać Jesteś jak reklamówka jednorazówka Za darmo, używasz i wyrzucasz

Gość gość
Spoko, seks jest fajny i warto się nim cieszyć bez zbędnej ideologii. A komentarze koniotrzepów olać.