Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myśli ze będę tańczyła jak on zagra Niedoczekanie

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta, miał być tylko seks - tak sobie założyłam. Zaciagnę go do łóżka i tyle. Ewentualnie będe z nim po prostu sypiac. A ten mi mówi że sie zakochał że teskni, że chce być e mną, a nawet wyrywa mu sie kocham. Wiec dla świetego spokoju też mu powiem że tęsknie za nim, ale reszta deklaracji nie przejdzie mi przez gardło. Moze sie zauroczyłam, może bym z nim była, ale on narzuca straszne tempo! Jesteśmy dojrzałymi luzmi po rozwodach, a on zchowuje sie jak szczeniak, osacza mnie, jest zazdrosny, strzela fochy, karze mnie kiedy nie chcę sie z nim spotkac, w taki sposób ż eumawia sie i "coś mu wypada" Jak jest dobrze pisze mi smsa za smsem, jak mu sie coś uwidzi bedxie milczał dwa dni ( ja też milcze, nie bede za nim gonić) Chyba powinnam sie ewakuowac , jak uważacie? seks jest świetny, facet mi sie podoba, ale ja potrzebuje kogos stabilnego emocjonalnie - nawet do samego seksu.

Gość gość
Olej go, z tego co zrozumiałam to raczej szukasz kogoś do luznego zwiazku, na seks znajdz sobie żonatego, to nie będzie cię osaczał. Serio.

Gość gość
Nie chcę żonatego! Nie bedę sie komuś wpierd... w małżeństwo. Nie potrafiłabym.

Gość gość
hej, odpowie ktos jeszcze ?