Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie są Ci wolni Panowie?

Polecane posty

Gość gość
Panie mogą zrobić krok, jak widzą nie obojętnego wobec nich mężczyznę. Gdzie Wy jestescie?

Gość gość
Ahaha a juz myslalem, ze mi sie 2 razy napisalo. Jakie Panie? Panie to mysla, ze pierwszy krok z ich strony to zacheta do seksu ibycie latwą. To dlatego jestem bez pary, bo niesmialy, ale zadna mnie nie poderwie.

Gość gość
Tak to myślą tylko idiotki.

Gość gość
No ok,ale i tak pierwsze sie nie spojrzycie ani nic. Nikt nie kaze Wam zaczepiac, wystarczy cos innego, male spojrzenie i usmiech, tylko, nawet ja nuesmuala pi..a bym sie odezwal.

Ja jestem wolny. Ponadto nie mam ukrytej żony ani dzieci. Można śmiało brać, pod warunkiem, że któraś pani da radę to zrobić.

Gość gość
pompek ty jestes chamski pamietam jak napisales pewnej lasce chuj ci w d**e cwelu

Gość gość
Niektórzy z was są naprawdę z kulturą i coś mądrego napiszą, ale krolewna z drewna? No wypraszam sobie. Ja tutaj nie jestem po to, aby słyszeć tak miłe komplementy na swój temat. Phi.. Z drewna, bo lubię jak facet zaczyna? I 00.53 --> Chyba tylko z Twojego otoczenia, ja bynajmniej tak nie robię Pozdrawiam ;)

Gość gość
Królewna z drewna, bo chcesz wszystko na gotowe, żeby ktoś inny się postarał a nie ty broń Boże. To będziesz sama dalej, jak tak wolisz.

Gość gość
Wolę aby mężczyzna zrobił pierwszy krok, ale to nie oznacza, ze ja się nie będę starać.

Gość gość
Wolę aby kobieta zrobiła pierwszy krok, ale to nie oznacza, ze ja się nie będę starać.

Gość gość
Haha znow wjazd z tym podobnym zdaniem :). Krok robia 2 osoby. Pierwsza osoba to ta, ktorej bardziej sie ktos spodobal. Gapi sie, usmiecha, czyli krok juz robi.

Gość gość
Polki mają nasrane we łbach.

Gość gość
Kazdy woli inaczej. Ja wole tak, a wy tak. Jestescie zwyklymi dupkami. Kto tak pisze do obojętnie jakiej osoby? Rozumiem, anonim ;) ale jakaś kulturka też by się przydała. Kończę tą dyskusję, żegnam

Gość gość
A ja witam ponownie. To jak, Panie, prosze mnie zaczac podrywac w sklepie, ten za szybą to ja, wolny kawaler.

Gość gość
Ja chyba jestem, wolny i normalny, 35 lat. Niestety tak czasami bywa. I chciałbym zadać to samo pytanie, tylko w odwrotną stronę :)

Gość gość
9.59 ->Jestem w parku albo w mieście na zakupach haha :) 8.47 -> nie wiem za która szybą ;)

Gość gość
To kobieta powinna zrobić pierwszy krok bo jesteście ładniejszą płcią i od was zależy czy będzie z tego związek.

Gość gość
Podrywaj podejdź do facet i spytaj się czy jest wolny :)

Gość gość
Nie uważam, żeby płeć decydowała o tym kto podejdzie pierwszy tylko kwestie indywidualne. Nie ma tak, ze pierwsza podchodzi kobieta albo pierwszy facet. Nie nie nie I nie. Ja po prostu wolę, żeby facet, a inni mogą odwrotnie, ale nie mówimy, ze to kobiety czy mężczyźni powinni pierwsi, bo jakaś płeć jest ładniejsza. Związek nie zależy tylko od kobiety. Jak tak można mówić??

Gość gość
Ja też wolę żeby pierwsza podeszła kobieta, bo tak wygodniej.

Gość gość
Jestem superfacetem: nereus1@gazeta.pl

Gość gość
Korony by im pospadaly i sie potlukly, kara boska by je za to spotkala. Caly czas maja w glowach nie nie nigdy w zyciu nie narzuce sie, jestem mysz a mysz nie goni kota, ble ble ble itp. Za szyba sklepu odziezowego, chetnie poznam bo sie nieco nudze.

Gość gość
Zlot sfrustrowanych chlopaczkow ( bo z mężczyznami maja niewiele wspólnego takie c..y)

Gość gość
ja jestem zbyt nieśmiały jeśli chodzi o kwestie zagadywania do kobiet , dlatego jej nie mam a mam 31 lat prawie

Gość gość
Zlot sfrustrowanych dziewczynek (bo z kobietami maja niewiele wspólnego takie c..y)

Gość gość
Zaczęłam dyskusje i teraz kończę, dziękuję wszystkim za pomoc! :) napewno skorzystam z tych rad.23:22-> masakra i kompletna bzdura, nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora. Miłego dnia wszystkim, żegnam :)

Gość gość
większość kobiet robi wrażenie jakby nie chciała żeby facet podszedł , musicie dać nam znak jak chcecie żebyśmy podchodzili