Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 38 LAT I CZUJE ZE MLODOSC DOPIERO PRZEDE MNA

Polecane posty

Gość gość

BO W LICEUM I NA STUDIACH I KILKA LAT PO STUDIACH BYLEM PRZEGRYWEM INNI IMPREZOWALI DWA RAZY W TYGODNIU A JA RAZ NA POL ROKU SZEDLEM NA IMPREZE, PRZEZYWALEM TO I NA IMPREZIE I TAK PODPIERALEM SCIANE KONIEC MLODOSCI NASTEPUJE GDY CZLOWIEK SIE WYSZALEJE A JA NIGDY NIE ROZPOCZALEM SZALEC

Gość gość
PRAWDZIWE ZYCIE DOROSLE PRZEZ ANALOGIE TEZ DOPIERO PRZEDE MNA M.IN. DLATEGO CZUJE SIE NA POZIOMIE MENTALNYM STUDENTKI I CHCIALBYM Z TAKA SIE ZWIAZAC

Gość gość
Toś się bidoku zagapił i dwadzieścia lat straciłeś :( już za późno i nic z tym nie zrobisz. Czasu nie cofniesz co byś nie wymyślał i wmawiał sobie :P

Gość gość
Po co sie przejmujesz, ja nigdy nie imprezowalem, wiek troche starszy. Przeciez wiadomo, ze jak nie chlejesz to nie poznasz nikogo. Ja nic, nie bede porownywac swojego poziomu, bo to bez sensu. Kazdy kto ma znajomych, kobiety uzna takiego za czubka, itd itp. Mnie nie ciagnie do imprez i nigdy tak nie bylo. Nie kazdy musi byc towarzyski.

Gość gość
NIE CHCE ZYC W SAMOTNOSCI CALE ZYCIE

Gość gość
To wystawiaj sie na ponizanie i bol. Mnie odrzuca sie od towarzystwa i kobiety tez bo nie jestem w tym jak ryba w wodzie. Dla mnie samotnosc to nie cierpienie. A proby szukania milosci.