Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was studiował przez internet na paltformie?

Polecane posty

Gość gość

wiem, że to trudniejsze... ale chcę spróbować, bo nie mam innych warunków pryncypał nie pozwoli mi na zjazdy co 2 tygodnie

Gość gość
* na platformie sorry

Gość gość
"taka forma najbardziej mi odpowiada, - poniewaz czesto sie przeprowadzam (co utrudnia studiowanie stacjonarne) - poniewaz jest "oknem na swiat", umozliwia studiowanie na dowolnej uczelni (z tych, ktore oferuja taka forme nauki) w dowolnym kraju, a wiec dostepna oferta studiow/kursow/specjalizacji jest bardzo szeroka - poniewaz umozliwia bardziej efektywne zarzadzanie wlasnym czasem - poniewaz zapewnia bardziej indywidualne podejscie do studenta (nie zawsze, wszystko zalezy od polityki organizatorow oraz postawy wykladowcow, ale moim zdaniem sam fakt, ze narzedzia na to pozwalaja, jest istotna zaleta) - poniewaz wiaze sie (przynajmniej w moim doswiadczeniu) z mniejszym stresem (brak egzaminow ustnych, bardziej elastyczne terminy zaliczen itp.) - poniewaz umozliwia stworzenie spolecznosci studenckiej zorientowanej na wymiane idei i samoksztalcenie (na "zwyklych" studiach raczej na kontakty towarzyskie" ja też jestem za