Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana_mama

Dziadek zabrał małe dziecka do fish spa

Polecane posty

Gość Załamana_mama

Właśnie dowiedziałam się, że dziadek, z którym moje 6 letnie dziecko pojechało na wakacje w Grecji zabrał je do fish spa w jakiejś greckiej wsi, gdzie higiena itp jest na poziomie poniżej zera. Jestem przerażona bo czytałam, że to grozi hiv, wzwb, wzw c i innymi chorobami. Nie wiem co robić a boję się o zdrowie i życie swojego dziecka bo oczywiście zostałam poinformowana po fakcie, sama nigdy bym się na to nie zgodziła. Czy muszę czekać 12 tygodni i wykonać dziecku testy w kierunku hiv? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź i radę.

Gość gość
hiv ? ciebie pogięło? twoje dziecko będzie się calowac majac ranę w buzi z osoba zarażoną? Albo uprawiac seks z kimś zarażonym?

Gość gość
A co to jest fish spa?

Gość gość
oczywiście, że można się zarazić, najczęściej grzybicą, ale nie panikuj. Twoje dziecko pewnie jest zdrowe.

Gość gość
I po co to wklejasz ? gdzie ty HIV tu widzisz ? ! I to nie rybki przenoszą choroby, to znana od wiekow lecznicza metoda, tylko woda-jak już- niezmieniana.

Gość gość
oczywiście, bo każdy robi 6 latkowi pedicure. Załamuj sie dalej, ale raczej tym , ze twoje prowokacje są denne

Gość gość
17'27 racja

Gość Załamana_mama
ale to prawda :) To nie ściema - i dużo osób zabiera dzieci na taki "pedicure". Szkoda, że nikt normalny nie jest w stanie się tu wypowiedzieć w innym tonie niż rzyganie jadem.

Gość gość
a skąd ty wiesz,że dużo ludzi zabiera dzieci na taki 'zabieg' jak siedzisz tylko na necie? gdzie ty masz rzyganie jadem ? pierniczysz o HIV czy zap.wątroby nie mając pojęcia.