Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważam że leniwe kobiety które nie pracuja nie powinny dostawać 500 plus

Polecane posty

Gość gość

pasożytnictwo nalezy tępić, dlaczego taki pie-rdo-lony nierób ma dostawac za darmo kase ? komunistyczne bydle

Gość gość
dlatego żeby komus takiemu jak ty ( tez nierobie) gula rosla z zazdrości :D

Gość gość
A co powiesz o samotnych matkach któryle nie dostają bo mają jedno dziecko?

Gość gość
jak ma 1 dziecko to jakim cudem ma dostać 500+ ? Przeciez to nie program socjalny tylko taki który promuje dzietność. Nie wiem ile razy jeszcze zadacie to durne pytanie? A samotne matki ( pomijając wdowy) sa same sobie winne dając dupy facetowi który w efekcie puszcza ich w trabe. :D Trzeba myslec glowa a nie cipa!

Gość gość
w ogóle 500+ za pieprzenie sie i rozmnażanie winno być zlikwidowane, nie stać na bachory to się je nie klepie

Gość gość
krowy rozpłodowe

Gość gość
15,18 ciekawe kto ci na emeryture zarobi jełopie!

Gość gość
do gość dziś - spierdalaj małpo z tymi swoimi bachorami, każdy na swoją emeryturę pracuje, myślisz, że jak naklepiesz bachorów to ktoś będzie szczęśliwy i zapieprzał na to 500+ wypłacane ci

Gość gość
16,00 to poczytaj skad się wezmie twoja merytura bo na pewno nie z tego co sobie płacisz teraz :)

Gość gość
ja mam 5 dzieci i nie pracuje już :)

Gość gość
jak rząd rozpierdolił nasze pieniądze to gówno mnie ob chodzi skąd weźmie, a wasze bachory jak jeszcze dostają od nas 500+ to nie dosyć że będą na nasz pracować to jeszcze na czterech mają chodzić koło nas, bo za nasze pieniądze są wychowywane, także mają być parobkami i zapieprzać na nas i koło nas

Gość gość
gość dziś 15,18 ciekawe kto ci na emeryture zarobi jełopie! x Nie na emeryturę głupia cipo, a na wypłacenie emerytury, bo ktoś musi składkę wpłacić. Problem w tym, że te wielodzietne rodziny, gdzie nikt nie pracuje a ciągnie z socjalu raczej przyszłego płatnika składek nie "wygenerują". A ty gość 16;00 się tak nie spinaj, twoich skałdek już dawno nie ma. Na koncie masz jedynie jednostki, które zawsze moga zmienić wartość na twoją niekorzyść.

Gość gość
Każdy wypracowuje sobie emertyturę, całe życie z każdej wypłaty jest odprowadzana składka, wierz mi, że niemałe pieniądze, których nie dostaje z powrotem, bo wcześniej umiera...

Gość gość
tylko co będzie jak wyjada zagranice i nie będę chciały robic na taka dziadowke jak ty? :D

Gość gość
do gość dziś - to spieprzaj za granicę, kiego wuja jeszcze siedzisz i klepiesz bachory. Moi rodzice walczyli o ten kraj, żyli w biedzie, ja też jak zjadłam kromkę chleba polaną wodą i posypaną cukrem to się cieszyłam, nikt nam nie dawał 500+, sami żeśmy pracowali na swoje dzieci a teraz cholery małpy pisowskie karzą mi jeszcze pracować na cudze bachory, codziennie wstaję i się modlę aby szlag trafił pisowców, tyle pokoleń walczyło o ten kraj, pracowali na jego majątek, a teraz pisowce lekką ręką rozdają za darmo młodym. AS gdzie nasze pokolenia, to myśmy wypracowali majątek narodowy, to nam się należy 500+. tzn. poprzednim pokoleniom.

Gość gość
16.24 Myślałam,że jesteś inna,ale jednak coś cie łączy z rodzinami pobierającymi 500+. Też jesteś osobą gatunku: mi się należy.

Gość gość
co, ja pobieram 500+ i jestem za, czytaj ze zrozumieniem, ja mam 59 lat i zapieprzam własnie na to cholerne 500+, ja jadłam chleb z wodą aby przeżyć

Gość gość
Bardzo ciekawy wątek i jakaż kulturalna dyskusja. Chciałabym tylko powiedzieć, że jako osoba bezdzietna mam w dupie emeryturę być może w przyszłości wypracowaną przez Wasze dzieci. Zabezpieczam się na starosć w inny sposób. Nie mniej jednak pragnę Wam przypomnieć (lub poinformować, jeśli tego nie wiecie), ze płacę podatki jak każdy. Między innymi na wasze dzieci. M. in. na to aby mogły się uczyć i leczyć. Płacę na to a nie korzystam. Do tego płacę wszystkie składki merytalne i nie mam żadnych ulg podatkowych z tytułu posiadania dzieci. Nikt mi więc łaski nie robi, że będzie kiedyś pracował na moją emeryturę. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
gość dziś Więc swoje przeżyłaś a teraz daj żyć innym.Widać,że potrafisz sobie poradzić nawet w najtrudniejszych warunkach a teraz wkurzasz się 500+. Mniej stresu i negatywnych emocji,bo to bardzo wyniszczające dla organizmu.

Gość gość
16:36 A w którym miejscu napisałam,że pobierasz 500+? Nie pobierasz,ale masz podobną mentalność do osób,które pobierają. Sama stwierdziłaś w poprzednim poście,że tobie się należy. To się nazywa roszczeniowiość,tyle że w przypadku rodzin 500+ pewien odsetek tych rodzin przezbacza te pieniądze na dzieci.

Gość gość
16:24 znam ludzi twojego pokroju - stare, podłe i z zerowa empatia torby. Raz taka szmatę poprosiłam o przepuszczenie bo chciałam tylko wyciągnąć karte do lekarza który na mnie czekał (mam chorobę crohna i kilka dodatkowych chorób układu pokarmowego jako nastepstwa) a byłam w zaawansowanej ciąży to mi suka odburknela "ciąża to nie choroba" a i tak wcisnęłam się przed lachudre ubecka żmije. Dobrze ci tak że nie masz dzieci bydlwku, takie gadziny jak ty zdychają samotnie. Ja zawsze każdego przepuszczalam tym bardziej kobiety w ciąży, starszych czy bardzo chorych albo zwyczajnie jak ktoś np potrzebował szybko coś zalatwic i prosił o przepuszczenie bo mam empatie. A ty jesteś ubecka szuja ropucho

Gość gość
17:57 Tylko jedno pytanie... Masz dzieci? :D

Gość gość
gość dziś co, ja pobieram 500+ i jestem za, czytaj ze zrozumieniem, ja mam 59 lat i zapieprzam własnie na to cholerne 500+, ja jadłam chleb z wodą aby przeżyć xxx Trzeba było wyjść ze strefy komfortu - założyć własny biznes, zdobyć specjalistyczne wykształcenie wówczas zamiast bułki z wiatrem jadłabyś kanapki z kawiorem. Pretensje możesz mieć do siebie za swoje fatalne wybory i brak życiowej przebojowości.

Gość gość
hahaha, dobre "bułka z wiatrem" :D

Gość gość
gość dziś [18:03 Niestety ta jakże ,,empatyczna" pani ma dziecko,ale mam nadzieje,że to dziecko nie będzie się na niej wzorować w pewnych kwestiach.

Gość gość
do gość dziś - ja pieprzę, ale naklepała bachorów, obyś to 500+ za darmo od ludzi ciężko pracujących odcierpiała w wielkiej chorobie,

Gość gość
A ja uważam, że kobiety pracujące powinny miec zapewnione miejsca w żłobku dla swoich dzieci, żeby potem nie musiały się stac leniwymi maciorami!!

Gość gość
do gość dziś - taka chora i w ciąży, no to widocznie nie jesteś aż tak chora, udajesz, a litości to szukaj u tego co ciebie zapłodnił.

Gość gość
biedne mamuśki, np. mojej sąsiadki córa waga 47 kg, wzrost 115 cm , małe to, nogi krzywe, chude jak u pająka, urodziła obecnie drugie dziecko cesarką i to jedno po drugim bo starsza ma 2 lata

Gość gość
gość dziś Uważaj,bo życzenia lubią wracać do nadawcy. Mniej jadu życzę.