Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rozwodka to dobra

Polecane posty

Gość gość

partia na zone?

Gość gość
Tego nie wiesz. Są fajne rozwódki które były dobrymi żonami i kopnęły w d*** nieudacznika bo pił/zdradzał/kradł itp., są też takie z którymi się rozwiedziono bo to one zdradzały, piły itd. Pozostaje wybadać konkretny egzemplarz ;)

Gość gość
Masz rację. Znam porządne rozwód ki, ale też taką która po 10 latach małżeństwa z moim kumplem-porządny gość, powiedziała mu, że dusi się w małżeństwie i musi poszaleć. Zaczęła balować i wracać do domu późno i w stanie nietrzeźwym. Spotykała się z różnymi mężczyznami. Jeździła po sanatoriach. To małżeństwo zakończyło się rozwodem.

Gość gość
jak najdalej od rozwódek. zwłaszcza daleko dzieciatych rozwódek to wyrachowane kurfy.

Gość gość
Nie zgadzam się z wypowiedziami że rozwódka musi być be gdyż sama nią jestem i uważam się za normalną kobietę.

Gość gość
jezeli miala slub koscielny to trzymac sie od niej jak najdalej

Gość gość
gość dziś jak najdalej od rozwódek. zwłaszcza daleko dzieciatych rozwódek to wyrachowane kurfy. x jak najdalej to od ciebie, nic dziwnego ze pozostalo ci jedynie wylewanie swoich frustracji i chamstwa na forum, zadna nie polasila sie na takie guwno jak ty i teraz wegetujesz na cafe obrazajac forumowiczow, zalosny jestes odpadzie spoleczny

Gość gość
Przecież od dawna wiadomo że najlepszymi kobietami są rozwodki i stare panny, przynajmniej one tak twierdzą. ;)

Gość gość
Dwoch moich znajomych ozenilo sie z bogatymi rozwodkami z dziecmi. Swoich dzieci nie maja ale tworza dobre zwiazki..

Gość gość
A Ty jestes prawiczkiem czy po przejsciach? jesli uzyty, to nie ma roznicy

Gość gość
Kwestia na kogo sie trafi. Ja jestem rozwodnikiem bo nie doroslem do zwiazku z pierwsza zona i dobrze zrobila ze mnie zostawila. Poznalem codowna rozwodke jest mlodsza odemnie o 5 lat juz 7 lat zyjemy raze i wszystko gra i burczy jak w szwajcarskim zegarku. Sa ludzie i ludziska rozwod nie zawsze jest czyms zlym. Zycie pisze przedziwne scenariusze i zeby kogos oceniac trzeba bardzo dobrze go poznac. Pozdrawiam. Robert

Gość gość
To tak jakby zapytac, czy panna jest dobrym materialem na zone:) Kazdy przypadek jest specyficzny i nalezy go rozpatrywac indywidualnie. Natomiast wydaje mi sie ze ludzie powinni sie dobierac na zasadzie podobnych doswiadczen, czyli np rozwodka z rozwodnikiem, wtedy lepiej rozumieja sytuacje drugiej strony.

Gość gość
byle bez dzieciorow

Gość gość
zalezy

Gość gość
19:09 Jak oboje mają dzieci z poprzedniego związku to łatwiej się dogadają niż jak jedno bezdzietne.

Gość gość
Fatalna. Bo, jak Jezus Chrystus powiedział: "A Ja wam powiadam, że każdy, kto opuszcza żonę swoją, wyjąwszy powód wszeteczeństwa, prowadzi ją do cudzołóstwa, a kto by opuszczoną poślubił, cudzołoży." Mt 5:32

Gość gość
Nie byłbym w stanie wychowywać nieswoje dziecko.

Gość gość
11:41 Rozmawiamy o normalnych a nie religijnych fanatykach..

Gość gość
gość dziś cudzołóstwo jest grzechem śmiertelnym dotyczy takze związku z rozwodnikami no chyba,ze taka rozwodka jest wdową to juz mozną się z Nią żenic, duzo ciekawych rzeczy mozna dowiedziec się od egzorcystow na temat grzechu smiertelnego

Gość gość
Jak to dobrze, że nie jestem katolem ani jehowcem :)

Gość gość
Po co Ci rozwódka mało masz wolnych normalnych Kobiet?

Gość gość
14:15 Chyba że sam masz powyżej 30 lat, to już wtedy sensowne kandydatki są wyłącznie z odzysku.

Gość gość
Właśnie w jego wieku to już same nienormalne zostały lepsza rozwodka niż stara panna księżniczka

Gość gość
16:18 To prawda, tak powyżej trzydziestukilku lat jak jakaś jest jeszcze panną to najczęściej albo brzydka, albo dewotka, albo wredny charakter albo przerośnięte ego, a najczęściej kumulacja w/w. No chyba że się jakaś uchowała co była w nieformalnym związku.

Gość gość
Wszystko zalezy od historii zycia i charakteru danej osoby. Nie ma co generalizowac i uprzedzac sie. Znam kobiete, ktoranawet nie skonsumowala malzenstwa i czaka na uniewaznienie i rozwod.

Gość gość
a jaka roznica czy ktos mial formalych czy nieformalych partnerow? wedlug mnie nawet gorzej jak miala wiele nieformalnych relacji i boi sie odpowiedzialnosci a 30-tka juz na karku