Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 5122

Pytanie głównie do Kobiet oczywiście mile widziane odpowiedzi mężczyzn

Polecane posty

Gość gość 5122

Co powiedziałybyście na sytuację gdy obcy chłopak/mężczyzną podchodzi do was z różą wręcza wam ją po czym wychodzi (w róży jest umieszczona karteczka wraz z wierszem propozycją spaceru i jego numeru telefonu) Jeśli byście go zatrzymali to oczywiście ową sytuację wyjaśnia

Gość gość
Moim ....

Gość gość
Autorze takie sytuacje zdarzają się tylko w kinie-niestety!

Gość gość5122
To.najwyższy czas.przenieś w życie realne

Gość gość
Pomyślałabym, że w róży umieszczony jest także śmiercionośny środek chemiczny i jak najszybciej zgłosiłabym się na pogotowie.

Gość gość5122
Po.krótce nie najlepszy pomysl ?

Gość gość
Mi się to przytrafiło będąc na wczasach nad morzem z rodzicami. Chłopak, który był w tym samym ośrodku na obozie żeglarskim, wyrwał z klomba wszystkie rÓże po czym na jadalni w czasie obiadu klęknął przede mną wręczając mi je.

Gość gość
Jakby był przystojny(w moim guście) mądry, bogaty to może bym się odezwała :-P

Gość gość5122
Widzę ze ataki terrorystyczne cos pozostawiły w tb zle przeczucie do ludzi i brak ufności

Gość gość5122
I jak zareagowałaś na taką sytuację ?

Gość gość5122
Na.pierwszy rzut oka nie.zobaczysz ile dana os ma IQ i czy jest mega mogaty

Gość gość
19:52 ale gesty, mimika, oczy dużo mówią o człowieku, liscik w bukiecie (bez błędów ort.i ogólnie z nieoklepanym słownictwem), zapach... Wygląd,ubiór.

Gość gość5122
Poetą nie jestem więc to nie będzie autorski wiersz Lecz propozycja spaceru nie jest napisna.jak najprostszym słownictwem O ortografię w tym wypadku nie boję sie Ubiur to juz zależy od gustu ja lubię ubrać się dobrze bo dobrze sie w tym czuję

Gość gość5122
Perfumy ponoć bardzo ładne

Gość gość
Ale nie każdej podoba się dres/garnitur/nie wiem jeansowe spodenki. Dla Ciebie Twój zapach wydaje się być ok ale innej osobie mogą się nie podobać. Wiesz to musi być suma wszystkich atutów jakie każdy z nas ma. I to COŚ trzeba mieć w sobie. Mnie zauroczyl by nawet facet 40 letni z siwymi włosami ale musiałby mieć te wszystkie zalety.

Gość gość5122
Ja w dresach chodzę tylko kolo domu Dresy sa ostatnia częścią garderoby która ubiore do ludzi ja bardziej preferuje koszulę do nich jakieś fajne spodnie itp A.o.zapachu mówię nir w moim odczuciu bo skoro je kupilem to mi sie podobaja wiec to jest zadanie innych

Gość gość
Przyjęłam to jako bardzo sympatyczny i odważny gest, bo ten chłopak miał zaledwie 17 lat. W bukiecie zostawił mi swój adres. Polecam taki gest dużo mówi, jest od serca.

Gość marawstala
Nie lubię ciętych kwiatów : )

Gość gość5122
To miło słyszeć ze taki sposób komuś się podoba a szczególnie dziewczynie która podobną sytuację miała

Gość gość5122
Marawstala A ogólną sytuację przyjelabys jak ?

Gość marawstala
Pomysł nie jest zły na pewno lepszy niż bezpośrednia zaczepka bo dajesz czas na zastanowienie się...

Gość gość
Pomysł ciekawy

Gość gość5122
To w takim razie w poniedziałek spróbuje Oczywiście jeśli będzie w poniedziałek w pracy

Gość marawstala
Zamiast róży moze być koperta z dopiskiem dla kogo... : ) ale jak wolisz

Gość marawstala
Wtedy możesz ja zostawić na biurku lub w miejscu gdzie trzyma swoje rzeczy ale mozesz tez osobiście wręczyć kartkę i roze

Gość gość5122
Tylko jest tak.jak pisałem w ogólnej treści ze jestem obcy wiec tez nw do kogo miałbym zaadresować

Gość gość5122
Ta os nie jest z.mojej pracy Ona pracuje w.jednym.sklepów w galerii

Gość marawstala
Nawet imienia nie znasz... Ok. Próbuje : )

Gość marawstala
* probuj

Gość gość
Autorze, bardzo trudno jest mi jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, tym bardziej, że nigdy nie znalazłam się w takiej sytuacji, ani nie zrobiłam czegoś podobnego dla kogoś, ale podejrzewam, że byłabym w wielkim szoku. Pewnie by mnie zatkało na starcie i nie mogłabym wydusić z siebie słowa. Jeśli ten mężczyzna byłby dla mnie kompletnie obcy, to mogłabym zareagować albo oburzeniem, albo serdecznym uśmiechem, ale w tego typu akcjach liczą się sekundy. One decydują o tym, czy kobieta w to pójdzie. To jest wszystko: mimika, gesty, ubiór, luźne podejście (bez stresu), szczere intencje. Niestety, trzeba liczyć się z tym, że kobieta może być zajęta lub zareagować agresją. Tak naprawdę, to po opadnięciu emocji ona sama dokona wyboru. Może uznać to za szaleństwo, gdzie kwiaty zwiędną, a liścik trafi do kosza, a może - postawi wszystko na jedną kartę i zadzwoni. Nic nie jest pewne. Tyle, ile się ryzykuje, tyle można zyskać. Bo trzeba liczyć się też z opinią szaleńca. No, i w drugą stronę - totalnego romantyka. Ech.