Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odezwij się do mnie

Polecane posty

Gość gość
szkoda klawiatury na wariatkę! żenada, kobieto od Szymona :P 🖐️

Gość gość
wariatkę? to że ty nią jesteś to nie znaczy że ja też ,licz się ze słowami ,piszę o dziecku idiotko! czytać nie umiesz?

Gość gość
Kobieto od Szymona. To jest forum publiczne, a ty masz sprawy, które rozwiązuje sąd, policja, adwokat, PZU i pan W. Tu tych spraw nie rozwiążesz. Na prawie znają się prawnicy, na sprawiedliwości, podobno sąd i policja, a PZU działa w zakresie innych jeszcze roszczeń. Na forach są ludzie z innymi "problemami" niż twoje. Zajmij się więc swoją sprawą w imię miłości do swojego syna w urzędach , nie na forach. Dobranoc!🖐️)))

Gość gość
zapytałam czy da się to jakoś sprawdzić a wy od razu z jadem do mnie? wy normalni jesteście?nie kobieto od Szymona tylko matko ,jestem matką a to nie są sprawy ani dla policji ani dla sądu zresztą polskie sądy to też jedna skorumpowana mafia !takie jest moje zdanie.

Gość gość
Nie da się tu sprawdzić. Sprawdź to we własnym zakresie :P

Gość gość
sądy i policja ? nie bądz śmieszna,to jest Państwo bezprawia .Co to za kraj gdzie policji wolno łamać prawa?,jedźić po pijaku ,pisać wymyślone donosy albo wciskać łapówki pseudo psychologom w zamian za wydanie nieprawdziwej diagnozy? ingerować w cudze małżeństwa ,rozwalać związki ,oczerniać itp?,przemoc w domu -policja może łamać żonom ręce? od kiedy?

Gość gość
Dziękuję za pomoc ,w imieniu Szymona bardzo bardzo DZIEKUJĘ!!!!dobrzy z was ludzie widać że kochacie dzieci .

Gość gość
Idź na forum erotyczne może tam ci ktoś odpowie :D

Gość gość
temat założyłam na ogólnej ale tam nikt nie odpowiadał więc wkleiłam tutaj ,po co na ero?