Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic nie daje tyle frajdy i podwyzsza swoja samoocene

Polecane posty

Gość gość

jak pojscie do lozka z zajetym chlopakiem. Ta swiadomosc bycia lepsza od tej dziewczyny z ktora jest na stale w zwiazku, to ze woli ruchac sie ze mna bo bardziej mnie pozada od swojej stalej partnerki. Cudowne uczucie, i jeszcze to ze ta naiwna i glupiutka dziewczyna myslaca ze chlopak jest jej wierny i nie widzi innych dziewczyn poza nia. Dlatego dziewczyny jesli macie taka okazje to nie zastanawiajcie sie i korzystajcie z zycia

Gość gość
Płytkie myślenie. Dobrze ci ze świadomością, ze facet chciał Cie tylko wydymac? Myślisz, ze on nie pożąda dziewczyny? Taki zdradzacz pożąda każdej, kocha wszystkie kobiety:) Takze nie wiem z jakiej racji czujesz sie taka wyjątkowa:)

Gość gość
ale ja nie zdradzam z pierwszym lepszym tylko z takim ktory MI SIE PODOBA

Gość gość
No i co? Faceci zdradzają, bo moga, a kiedys i ciebie ktos puści kantem, badz juz to zrobił i co?

Gość gość
dlatego nigdy nie bylam i nie bede w stalym zwiazku, wole byc singielka i korzystac zycia chodzac do lozka z tymi ktorzy mi sie podobaja, nie wazne wolny czy zajety

Gość gość
To rób jak chcesz, ale jeśli ciebie dowartościowuje seks z jakimś tam facetem, czy tez z facetem, ktory jest zajęty, to przykre. Jest wiele sposobów, zeby sobie poprawić samoocenę.