Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szekspir

Pomocy zakochałem się a ona wyjeżdża niedługo

Polecane posty

Gość Szekspir

Nie wiem co robić, poznałem dziewczynę na uczelni. Spodobała mi się od razu ale jak tylko poznałem ja bliżej to już wogole wymieklem. Dziewczyna ma z 25 lat a ja 30. Ona jest cudowna ma piękny uśmiech oczy jest czarująca i działa jak magnez mówi w dwóch obcych językach jest bardzo inteligentna zna się prawie na wszystkim. Od silników po wiele różnych rzeczy zawsze zdaje najtrudniejsze egzaminy a rozmowa z każdym przychodzi jej z taką łatwością. Ku... No cud, tylko jest jedno ale wszystko super tylko ona ma chłopaka.. No ja nie mogę o niej przestać myśleć chciałbym jej to powiedzieć ale się krępuje, co najlepsze ona wyjeżdża na semestr za granicę więc w ogole nie wiem jak to przetrwam. Pomóżcie, Mam to powiedzieć jej czy nie, ja jestem przeciętnym, trochę nieśmiałym chłopakiem, boję się odrzucenia.

Gość gośćMakbet
Hamlet,czy Romeo?

Gość gość
Ty na uczelni studiujesz a wogole piszesz? Aha.

Gość gość
a jaka masz z nia relacje? duzo rozmawiacie?

Gość shakespeare
Jej chłopak to bardziej Othello, nie jestem Polakiem ale znam język więc wybaczcie za błędy. Dużo rozmawiamy ale ona sobie sprawy nie zdaje że mi się podoba, jest towarzyska więc szybko można z nią złapać nic porozumienia.