Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam które maja ekspresy do kawy

Polecane posty

Gość gość

Chce sobie kupić pierwszy ekspres do kawy. Ale pojęcia nie mam jaki? Chciałabym taki za 2 tys maksymalnie czy lepiej dołożyć jeszcze 500zl? Pomóżcie jakiś wybrać. I może jeszcze sklep w którym najlepiej kupić?

Gość gość
Ja mam Philipsa, saeco, mieli ziarnista kawe i ma funkcje wrzatku na herbate. Nie kupuj tych z mlekiem, bo te rurki to pozywka dla bakterii, lepiej robic pianke z mleka osobno.

Gość gość
A jak zrobię osobno? Myślę że już wtedy nie będzie takiego efektu. Oglądałam na allegro właśnie philips SAECO za 2.500 coś ale czy to nie za dużo jak na pierwszy ekspres z jednej strony mam ochotę go kupić z drugiej trochę szkoda mi kasy i opinie na jego temat w sieci sa różne.

Gość gość
Proszę podajcie linki jakie dokładnie macie. Philips SAECO jest kilka modeli, który masz?

Gość gość
Ja mam lg delonghi dedica. Szukałam wąskiego u ten był najmniejszy. Sprawdza sie super,za te cene to idealny wybor

Gość gość
I tyle ? Żadna z was więcej nie ma?

Gość gość
ja tez mam de longhi dedica i sprawdza się super. Robi podstawowe espresso, a potem mozna spienic mleko i np zrobić sobie cappuccino, cafe latte. poogladaj filmiki na yt

Gość gość
ja mam taki - De'Longhi Scultura ECZ351BG Traditional Pump Espresso Machine mam go od ponad roku, bardzo sobie chwalę - ale on jest na espresso

Gość gość
Ja bym ci odpowiedziała, ale pytanie jest skierowane do matek.

Gość gość
10 06 to ten za ok 700 800 zł? Bardzo podoba mi się cena :)

Gość gość
ja mamam Boscha w zabudowie parzy genialne kawy tylko kosztuje ok 6000 tyś . Ale polecam

Gość gość
tak, to ten, kosztuje ok 700zl, ja mialam rabat bo kupiwalismy jeszcze inne sprzety agd, ale normalnie jest wlasnie w takiej cenie.

Gość gość
My mamy ten EQ6 Siemens, jest genialny! Warto dolozyc 1k i miec na lata, kawucha wyborna! Ekspres intuucyjny, sam sie oczyszcza w srodku, zmieniasz tylko skropliny. Mleczko spienione piekne i goraca kawa ;)

Gość gość
Ja mam DeLonghi za 1500zl tylko mleko spienia osobno jest specjalna rurka w ekspresie do spieniania. Jestem zadowolona

Gość gość
Tez Delonghi Dedica i tez kupowałam własnie dlatego ze zajmuje mało miejsca. Fajny jest bo mozna samemu zaprogramowac ilość kawy,ma regulacje ze można podstawić wysoki kubek zamiast filiżanki. Ja tak robie jak chce capuccino z duża iloscia spienionego mleka. Łatwy o obsłudze,zero czyszczenia i cudowania z nim.

Gość gość
12 55 a jak robi się cappuccino? Z normalnej kawy? Proszę się nie śmiać

Gość gość
Dziś miałam kupić a ja dalej nie wiem jaki chce. Mam na niego max 2.5 tys. Ale jak na pierwszy ekspres ten za 700 powinien mi wystarczyć ☺:) z drugiej strony jak kupie to pewnie na x lat

Gość gość
Ostro myślę nad tym SAECO co pisałam na początku ale ja wiem... pewnie nie będę robić tych wszystkich kaw.

Gość gość
Jsk możesz sobie pozwolić na taki ekspres to pewnie ze kupuj