Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndziaToJa

Jak sprawić takie wrażenie? Pewność siebie.

Polecane posty

Gość AndziaToJa

Temat może się wydawać dziwny, ale odnosząc się do wielu pewnych sytuacji na tym forum mam prośbę żeby tego nie komentować jeżeli uważacie mnie na przykład za głupią gimnazjalistkę, która nie ma co robić ze swoim życiem albo ma kompleksy albo uważacie go za głupi. Ogólnie chodzi mi o to, że miałam wiele sytuacji, że albo ktoś się bawił moimi uczuciami albo sobie ze mnie żartował (oczywiście chodzi o uczucia). Jak więc pokazać tej osobie poprostu utrzyć jej nosa, że mamy to gdzieś i pokazać się jako pewnych siebie? Oczywiście ta osoba też pewnie jak wiadomo ma to gdzieś bo pewnie uważa się za lepszą i ma gdzieś to co zrobię i powiem, ale chodzi mi o sam fakt żeby pokazać tym idiotom, że mamy to gdzieś, że jesteśmy pewni siebie i że wręcz możemy ich dalej podrywać oczywiście nie dlatego, że chcemy tylko dlatego żeby im pokazać, że nie są lepsi od nas. Jestem w miarę ładną kobietą chociaż nie jestem jakąś pięknością, ale nie chodzi o to. Jak w takich sytuacjach zareagować z dystansem, obrócić to w żart i pokazać się od pewnej siebie strony? Proszę was o normalne i dojrzałe odpowiedzi....

Gość gość
idź na całość

Gość AndziaToJa
Chodzi mi o samą sytuację tak poprostu żeby wiedzieć to dla siebie......

Gość gość
Nie da się po prostu tego udawać, musisz mieć to gdzieś. Jeżeli nie masz to musisz to dla samej siebie zaakceptować. Największy szok dla ludzi którzy lubią krzywdzić innych to reakcja jakiej się nie spodziewali - kiedy ktoś otwarcie mówi im "to co zrobiłeś/aż zraniło moje uczucia, za jakiś czas mi przejdzie, ale nie masz być z czego dumnym, za bycie podłym nikt nagród nie dostaje. Przeceniłam cię jako osobę"