Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosna zonka

mąż skarży się MOIM koleżanką

Polecane posty

Gość żałosna zonka

Sytuacja z ostatniego miesiąca. Był na promocji inhalator, mąż namawiał mnie abyśmy kupili, ja nie byłam przekonana. Nie kupiliśmy. Miesiąc później młodsze dziecko dostało zapalenie oskrzeli i okazało się że będzie potrzebny, kupiłam w aptece za tą samą cenę co wcześniej widzieliśmy w promocji. Mąż zrobił mi wyrzuty , mało tego zaczął skarżyć się mojej koleżance , że ja nie ogarnięta jestem bo on mi przecież mówił , że może być inhalator potrzebny. Koleżanka oczywiście powiedziała mi o tym, mąż stwierdził , iż powiedział to mając nadzieję że zmotywuje mnie to by go słuchać. Ogólnie gdy mamy kryzysy wypisuje do moich koleżanek-przyjaciolek , co ma zrobić itp i niby chcą dobrze, ale ostatnio jak się spotkalam w grupie z tymi kolezankami to jednogłośnie stwierdziły , że im jest mnie szkoda że z kimś takim jestem. Jesnoglosnie stwierdziły , że zapewne mnie też zdradza i to jest trochę żałosne, że tak się zachowuje. Jest mi wstyd, czuje się źle. Pewnie nie ma tu ładu ani składu w tym tekście ale musiałam się wyglądać.

Gość gość
Koleżankom !*** nauczcie się pisać

Gość gość
Kolezankom! Jelopie jebany!

Gość gość
Oprócz ortografii jakieś jeszcze rady ?:/

Gość gość
Porozmawiać z mężem...tępa babo :-(

Gość gość
A co tu ma do rzeczy zdrada. Koleżanki chyba nie za bardzo życzliwe dla twojego związku, bo podkopują zupełnie bez sensu twoje zaufanie do męża. Widocznie twój mąż uważa, że koleżanki mają duży wpływ na twoje funkcjonowanie i wybory, stąd nie mogąc się z czymś przebić szuka wsparcia u nich. Ja bym się bardziej przyjrzała twoim relacjom z koleżankami.

Gość gość
Ja mam taką zasadę. Nie spotykam się raczej nigdy z koleżankami i z mężem. Po co mi na tych spotkaniach mąż ? Owszem czasem bywa że jest, ale wtedy jak koleżanki są ze swoimi mężami. Spotkania samych koleżanek bez mężów plus mój mąż to bardzo rzadkie sytuacje. Tak więc rozdzielaj spotkania z koleżankami na spotkania bez facetów. Po drugie jakby mi mąż odwalał takie dziwne akcje to po pierwsze zrobiłabym mu mega awanturę, a jakby jedna nie pomogła to miałby ich wiele. Po drugie straszyłabym go że zaczne słać smsy do jego kumpli na temat naszych prywatnych spraw małżeńskich, zaczne na spotkaniach z kumplami się żalić że czegoś tam nie zrobił. Niech by poczuł jaka to siara jest.

Gość gość
gość dziś taaa, nie umie się przebić, to do koleżanek. Raczej chce pokazać jaką one mają tępą koleżankę, a on jakim jest super zaradnym i inteligentnym mężem i uświadomcie jej moje drogie, że takiego zaj/eb/istego męża nigdzie nie znajdzie.

Gość żałosna zonka
Ja kolezankom nie mowie o każdym kryzysie, dlatego mnie to boli. Widzę jak patrzą na mnie z politowaniem, po pierwszym razie też myślały , że faktycznie chce rad i kontaktuje się z nimi z bezsilności, teraz tylko kręcą głową, że mnie kompromituje w oczach innych. Rozmowa była przeprowadzana niejednokrotnie, niby rozumiał, ale przy następnym razie robił to samo. Nie spotykam się z nimi póki co chciałam zobaczyć czy się poprawi. Wychodzi na to , że ja nie mogę mieć znajomych płci żeńskiej bo on przy pierwszej okazji idzie się zwierzac ... czuje się na tyle żałośnie w tym wszystkim, że nie mogę na niego patrzeć

Gość gość
Koleżanki podkopują? Chyba żartujesz. To jest bardzo dziwaczne, żeby pisać smsy do koleżanek żony w sprawie takich pierdół. Facet albo coś ma z deklem albo szuka na siłę kontaktu z tymi kobietami nie wiadomo po co..

Gość gość
Facet albo coś ma z deklem albo szuka na siłę kontaktu z tymi kobietami nie wiadomo po co.. x Jak po co? Żeby mu współczuły. Proste.

Gość żałosna zonka
Tez wydaje mi się, że nie mają po co podkopywac. Znamy się od dzieciaka. Zawsze jest bardzo za zafascynowany rozmowami z nimi jak np.siedzimy we trójkę, rad tez lubi im udzielać. Nie ważne, która to. Nie złapałam go na zdradzie, ani nie znalazłam niczego co mogło by świadczyć o niej. On sam swoich koleżanek nie ma, posiada z 3-5kumpli .

Gość gość
Porozmawiać z mężem że ci się to nie podoba, przy okazji pogadać z koleżankami żeby przy następnej takiej okazji coś mu odpisały (typu nie ich sprawa, nie wtrącają się lub coś innego) tak żeby zrozumiał że pewne rzeczy zostają w rodzinie, nawet pierdoły i nie musi ich wszędzie rozpowiadać

Gość żałosna zonka
Rozmowa była i to nie jedna, niby rozumie , później jest to samo. Co do koleżanek to po drugim razie pomocy co do mojej osoby to przestaly odpisywać, albo go z bywają. Później oczywiście mówią mi o próbie kontaktu męża do nich. Niby teraz coś tam się poprawiło, ale mnie to tak boli , czuje że to jest początek końca. Wychodzi na to , że nie mogę mieć koleżanek, żeby znowu mnie nie skompromitowal. Czuje się tak żałośnie, nawet teraz mi wstyd z koleżankami się spotkać bo z tyłu głowy mam wciąż te sytuacje.

Gość gość
I cisza

Gość gość
Jeśli to dobre koleżanki to poproś je niech one go utemperują, jeśli znów zacznie się żalić niech mu napiszą, żeby się nie ośmieszał i jak ma problem żeby szedł do Ciebie a nie im tyłek zawracał, może pomoże.

Gość gość
Usuń numery koleżanek z telefonu męża.