Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzne wodnika da sie zdominowac?

Polecane posty

Gość gość

jakie lubi on kobiety? ustepliwe czy dominujace?

Gość gość
Tragiczny znak zodiaku... Wydaje mi, że na dłuższą metę nierealne, ale wszystko zależy też od osoby. Jednak coś w tym znaku zodiaku jest dziwnego. Byłam z wodnikiem 5 lat, mial ogromny problem życiem rodzinnym, straszny samotnik i egoista, potrafi nieświadomie bardzo dominować swoją umiejętnością odcięcia się kiedy tylko ma ochotę być sam.

Gość gość
wodnik uważa się za najmądrzejszego na świecie, nie uznaje innego zdania niż swoje. chory znak. szkoda czasu.

Gość gość
Po co, dominacja, to brak szacunku.

Gość gość
Gadacie bzdury jestem wodnikiem i jestem w długi związku. Wodnik nie jest dla głupich gęsi i bardzo wiele zależy od osobowości

Gość gość
dziś jakie lubisz kobiety?

Gość gość
Mądry wodnik nie da się zdominować cenie w kobietach osobowość, ale popartą niebanalną urodą. Pszenno buraczane kobiety nich idą w buraki i nie zawracają głowy wodnikowi bo go tylko zdenerwują. Głupi wodnik ... z takim lepiej od razu dać sobie spokój. wodnik

Gość gość
"pszenno buraczane " kobiety mają wartości życiowe właściwie poukładane, cenią sobie kontakt z przyrodą, prostotę życia i naturalne układy

Gość gość
pszenno buraczane to kobiety niekumate, a nie ceniące naturę wodnik

Gość gość
wodnik raz jest mściwy raz łaskawy, czasem pomaga a czasem krzywdzi, miewa mieszane uczucia i ludzkie odruchy, wynikające z litości, często nie wie czego chce w burakach

Gość gość
a gdy go skrzywdzi kobieta ktora kocha to sie zemsci?

Gość gość
tak z zemsty potrafi zniszczyć kobietę, wątpię by któraś skrzywdziła wodnika to on porzuca i szydzi

Gość gość
Piszecie o prymitywach wodnikach. Ludzie nie dzielą się na znaki zodiaków, ale na osobowości itp. itd. Niech napisze taka co była z mądrym wodnikiem. Wiem mądrych brakuje, nie tylko wodników. wodnik

Gość gość
zarozumiałość wyniosłość zadufanie w sobie

Gość gość
ja skrzywdzilam bardzo wodnika i z dnia na dzien zaczal sie spotykac ze znajmoa z mojej okolicy!ona sie w nim zakochala na zaboj a on to tylko wykorzystuje zeby sie zemscic na mnie,ale nie zaluje tej desperatki dala mu tylka po 2-3 dniach znajmosci

Gość gość
Wodnik musi najpierw poradzić sobie z samym sobą, jak mu się to nie udaje to kończy się tym co u góry lub pijaństwo narkotyki itp. wodnik

Gość gość
Nie wiedziałaś, że wodnik jest ambitny i honorowy i stać go na zemstę, jeśli zasługujesz? wodnik

Gość gość
on z nia tylko pije i bierze tez narkotyki - nigdy taki nie byl wczesniej! znam go 4 lata i tylko kilka razy go widzalam pijanego a teraz jak go widuje to gdy tylko ma wole to non stop chodzi nawalony,widzialam tez kilka razy jak bral jakies narkotyki.Nie wiem co sie z nim dzieje!!! totalnie zwariowal

Gość gość
gość dziś on z nia ty x nie poradził sobie z sobą nie bierz sobie tego do serca nie musiałaś mieć na to wpływu może tylko to przyspieszyłaś wodnik

da sie, tylko musisz podczas pelni ksiezyca rozebrac sie do naga, natrzec pokrzywami i obiec 10 razy najstarsze drzewo w okolicy. najlepiej zeby to byla lipa, inaczej nie ma gwarancji.

Gość gość
Nie przyznal sie nigdy do tego ze go skrzywdzialam udawal ze nic sie nie stalo a pozniej zaczal te akcje z ta dziewczyna z mojego osiedla.Specjalnie przychodzil tam gdzie ja bylam.Ja juz na to patrzec nie moge co on wyprawia i sie sama wycofalam i ich unikam.Nie wiem kompletnie co mam robic?

Gość gość
Zemsta to cecha ludzi słabych, wiec z dala od nadambitnego i mściwego wodnika

Gość gość
Znaki zodiak te liczone od miesięcy tak naprawdę nijak się maja do osobowości. Może jakiś fragment jedynie. Liczy się horoskop natalny. A wy tu piszecie jakby to była reguła i każdy tak samo się zachowywał...

Gość gość
Czyli kaźdy wodnik jest prymitywny,

Liczy się horoskop natalny. x o to to to! ciagle powtarzam i jak grochem o sutanne

Gość gość
gość dziś Liczy się horoskop natalny. SPAMERZE OD HOROSKOPÓW SPADAJ gość dziś Czyli kaźdy wodnik jest prymitywny, CZYLI WODNICY SA NIE DLA CIEBIE wodnik

Gość gość
dziś Dalam sobie z nim spokoj odsunelam sie calkowicie,on pewnie myslal ze bede przez niego wlosy z glowy wyrywac i co noc plakac za nim, to sie biedak przeliczyl,ciekawa jestem co teraz zrobi jak widzi ze to mnie totalnie nie rusza ze z nia jest,nawet mu wspolczuje bo to typ kobiety bardzo glosnej,rozgadanej taka co lubi byc w centrum uwagii,wiem ze jest kompletnie nie w jego typie .

Gość gość
No nie dla mnie ja nie lubię ludzi mściwych i bufoniastych

Gość gość
Mój mąż to zodiakalny wodnik. Jest silny fizycznie i psychicznie, ma dobre zdrowie. Jest Dominujący ale nie zaborczy. Czasem trudny w obyciu. Zaradny, wierny, pracowity, męski. Jesteśmy razem 20 lat- nie powiem, że było łatwo, ale też nie było ciężko :) życie!

Gość gość
gość dziś dziś Dalam so Skończ to rozczulanie się nad sobą jesteś tylko pionkiem w jego grze życia wodnik