Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzne wodnika da sie zdominowac?

Polecane posty

Gość gość
Powiem szczerze ze nie spodziewalam sie tego po nim i przez pierwsze dni bylam w kompletnym szoku jak ich zobaczylam razem,ale zacisnelam mocno zeby i nic po sobie nie pokazalam nawet im zyczylam szczescia ;)teraz juz mi przeszlo i sie z tego smieje bo to on ma problem a nie ja.

Gość gość
9.42 raczej ustepliwe. Dominujące kobiety będzie olewal i robił swoje.

Gość gość
Przyznam sie ze mojego wodnika zdradzilam i to z chlopakiem za ktorym nie przepada,wiec sie nie dziwie ze tak zareagowal.Mowilam ze strasznie zaluje ze czuje sie z tym tak okropnie ze zyc mi sie odechciewa,chcialam wyjasnic..odp tylko ze nie bedzie tak latwo..i pozniej zaczal sie z nia spotykac

Gość gość
Myslicie ze jest jeszcze szansa ze wybaczy mi ta zdrade?Zostawi ta dziewczyne i bedzie chcial naprawiac nasza relacje?Czy to juz koniec?Czy wodniki wybaczaja??

Gość gość
Wszystko jest na świecie możliwe ale zdrady chyba ci nie wybaczy. jeśli wróci do ciebie to i tak nie wybaczy do końca. lepiej zapomnij o nim tego się nie robi wodnikowi i już wodnik

Gość gość
Wodniki sa jak koty chodza wlasnymi sciezkami.Mowia,mysla i robia co innego!

Gość gość
Nie bylismy w zwiazku bo zadne z nas sie do konca nie okreslilo ale wiedzialam ze on mnie kocha i on wiedzial ze ja go kocham wiec to nie do konca taka zdrada ale widac jego to zabolalo.W sumie nie wiem czemu czuje sie winna.

Gość gość
11:31 Nazywasz mnie spamerem od horoskopów a sam przezywasz bzdety podpisując się wodnik. Gratuluję haha.

Gość gość
Chyba używasz a dlatego że tu obecna panna nie może przeżyć rozstania z wodnikiem. wodnik

Gość gość
To jej problem. Dlaczego bierzesz to do siebie i na siłę próbujesz udowodnić że nie każdy jest taki?

Gość gość
ja sie z nim nie rozstalam bo oficjalnie nie bylismy razem.A co powiesz na to ze ja jestem spod wagi,podobno to najlepsze polaczenie waga +wodnik

Gość gość
Waga jest znakiem spokojnym być może byście pasowali do siebie. Ale zdrada bo dla niego jest to zdrada chyba to za dużo da niego, Nieważne czy wasz związek był nazwany dał ci swoje uczucia a ty je odwzajemniłaś to dla wodnika jest istotne. PS do spamera znaki zodiaków oddają pewien ogólny typ, a że nie wiemy nic więcej o tym chłopaku to spekulujemy na tej podstawie. wodnik

Gość gość
Bylam z wodnikiem, zdradzil mnie i zostawil a pozniej zachowywal sie jakby to jemu stala sie krzywde. Nie chce generalizowac, ale prawie zgupialam przy tym chlopiec ;)

Gość gość
To jest istotne dla każdego człowieka bez względu na przypisany jego dacie urodzenia znak zodiaku ale to szczegół... Polecam zapoznać się czym jest spam i kim spamer. Żałosne.

Gość gość
gość dziś To jest istotne dla każdego człowieka bez względu na przypisany jego dacie urodzenia znak zodiaku ale to szczegół... Polecam zapoznać się czym jest spam i kim spamer. Żałosne. x No to napisz co to jest spam ciekawe czy wiesz? wodnik

Gość gość
spotkalam sie z nim dwa dni temu i mnie idiota uderzyl juz calkiem mu odbilo.Mysle nad wyprowadzka bo zaczynam sie go bac.

Gość gość
Wodnik niezrównoważony psychicznie, humorzasty, egoista. Dziecko we mgle.

Gość gość
Prawda jak nie wiem co

Gość gość
Jednym słowem psychole uwolnilam sie od drania Niech umrze

Gość gość
Wszystko się zgadza oprócz egoista dodał bym jeszcze zazdrośnik,agresywny,niestabilny emocjonalnie,złośliwy. Wodnik

Gość gość
gość 2018.06.18 Wszystko jest na świecie możliwe ale zdrady chyba ci nie wybaczy. jeśli wróci do ciebie to i tak nie wybaczy do końca. lepiej zapomnij o nim tego się nie robi wodnikowi i już wodnik x wodnik

Gość gość
przyszedl do tego chlopaka z ktorym go zdradzilam i chcial go bic niestety sie przeliczyl i sam dostal tak mocno ze stracil przytomnosc.Spotkalam go pozniej i swoja zlosc przelal na mnie uderzajace mnie w twarz.Ma nowa dziewczyne wiec nie wiem po co to wszystko robi!?Nie potrafie go zrozumiec

Gość gość
ja ci tylko radzę , zostaw wodnika dla twojego dobra, a zrobisz jak zechcesz. wodnik

Gość gość
Znalam dwoch wodnikow z ktorymi laczyla mnie mocniejsza wiez, w koncu obydwoch pogonilam. To prawda ze to egoisci i indywidualisci, robia co chca i nie licza sie ze zdaniem innych. Zycie rodzinne i odpowiedzialnosc za rodzine to nie dla nich

Gość gość
Ja z tym psychopata nie jestem i nie chce miec z nim nic wspolnego ma dziewczyne niech sie nia zajmie.Nienawidze go za to co zrobil niech sie idzie leczyc do dobrego psychiatry.

Gość gość
Boże skad ja to znam ...