Gość Karlitoss111 Napisano Czerwiec 18, 2018 Cześć, Zakładam nowy wątek, gdyż do tej pory nie znalazłem w obecnie istniejących odpowiedzi na moje pytanie. Niedługo zbliżają się urodziny mojej żony i chciałbym zaskoczyć ją zestawem wysokiej jakości, naturalnych kosmetyków. Niestety totalnie się nie znam na tym temacie, a opinii w internecie jest mnóstwo. Podpytałem trochę kobiet z rodziny i z pracy. Dzięki temu udało mi się ustalić, że bardzo dobrą jakość, a także skuteczność w działaniu i bezpieczeństwo prezentują kosmetyki Naturativ Jednak przed zakupem, chciałbym poznać opinię jeszcze kilku kobiet, tak aby potwierdzić dotąd zebrane opinie, na temat takich kosmetyków. Czy któraś z Pań, miała okazję z nich korzystać? W głównej mierze chodzi mi o skuteczność, a także bezpieczeństwo stosowania. Z tego co wiem, moja żona ma dość wrażliwą cerę, a kosmetyki, których do tej pory używała w dużej mierze nie spełniały jej oczekiwań. Będę wdzięczny za wszelkie opinie, porady czy sugestie dotyczące prezentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach