Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19latka

Czy on moze cos do mnie czuc jeszcze czy juz wogole nie i mysli o swojej nowej ?

Polecane posty

Gość 19latka

Moj byly zerwal ze mna po 2 latach i 3 mies. Przyznal sie ze ma inna. W sumie poklocilismy sie o to ze mi sie snilo ze mnie zdradza wkurzylo go to bo powiedzial ze jak mi sie sni to tak chce. Po tej klotni olewal mnie ignorowal ale tez pisal ze mnie kocha ze teskni ze chce zeby bylo miedzy nami dobrze oklamywal mnie. A teraz wiem ze to w tym czasie kiedy byla klotnia zwiazal sie z inna. Tylko pytanie czy pomimo tego ze znalazł inna po tylu latach nadal o mnie moze myslec? Nadal cos moze czuc. Czy juz jednak tylko do swojej nowej dziewczynie. ? Tylko chce dodac ze za nim ze mna zerwal cigle mowil ze mnie kocha 3 tyg przed roztaniem nie spotykalismy sie. Ale wczesniej caly czas i bylo pieknie. I nw co tak nagle go odmienilo. Czy on chcial zapomniec o mnie i zaczac czegos innego czy moze na zlosc mi to robi przez to ze mi sie snilo ze mnie zdradza ? Jak sadzicie?

Gość czizas
a to wodnik? musisz sprawdzic jego horoskop, ten no, prenatalny

Gość gość
I co z tego ze mowil wciąż ze kocha? Faceci wiele gadaja a swoje robią. Pewnie juz dawo dnia kręcił a Ty mu się znudzilas. Nie ludz się, zamknij ten rozdział, jak będzie pisał (zapewne napisze gdy nie wyjdzie mu z ta nowa) olej go definitywnie i moe odpisuj, miej honor. Od teraz niech nie istnieje dla Ciebie. Patrz w przyszłość, poznawaj nowych facetów, wychodz do ludzi. Z czasem zapomnisz o nim.

Gość gość
Daj sobie z nim spokój dziewczyno. Gdyby chciał być z Tobą to by był. I te jego głupie i dziecinne tłumaczenie, że odszedł z powodu snu. Żenada.