Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystroilam sie jak beyonce

Co bys zabral na bezludna wyspe?

Polecane posty

"Co bys zabral na bezludna wyspe? -A ile moge wziac?;-) -dwie rzeczy:) -Zabralbym Ciebie i lampe z dzinem. Dzin spelnilby moje trzy zyczenia.:) Pierwszym bylaby wielka willa,drugim zapasy zywnosci,a trzecim zlota rybka.:) Zlota rybka spelnilaby moje kolejne trzy zyczenia.;-) W pierwszym poprosilbym o wieczna mlodosc dla Ciebie;-)w drugim o wieczna mlodosc dla mnie;-)a skoro mam Ciebie to nie musze prosic o szczescie,wiec moim ostatnim zyczeniem bylo by to ,aby nikt nas nigdy nie znalazl.:)" A Ty co bys zabral/a na bezludna wyspe?;-)

Gość gość
Zabrał bym long play 4 grupy Foreigner i filmy komediowe z serii Lody na Patyku. No i jakaś fajna koleżanka by się przydała.

Byc moze ktos z Was ogladal film "Cast away"- poza swiatem:) Ja osobiscie ogladalam ten film wiele razy...ale czasem jak sobie pomysle ze gdybym znalazla sie na bezludnej wyspie to mam ciarki na skorze...sama bym sie bala w gluchej dziczy zostac:(...wiec z pewnoscia wolalabym miec towarzystwo,muzyke i tone ksiazek do tego wszystkiego...bez tv jakos bym przezyla...ale napewno brakowalo by mi cywilizacji do ktorej jestem przyzwyczajona:) z pewnoscia poczulabym sie jak dzikuska...hehe...moze z czasem bym sie przyzwyczaila do stanu rzeczy;-) A wam czego by brakowalo i co byscie chcieli miec na bezludnej wyspie...gdybyscie byli jak bohater z filmu "Cast away":)????

Ok pommpek tylko jakbym ja przeniosla sama:D Nie udzwigne sama wszystkiego;-) Napewno bym wziela to co jest niezbedne,a Ty juz bys sie o wszystko zatroszczyl...hm...tak mysle przynajmniej;-) Mialbys pole do popisu;-) cala plaza ...a w poblizu dzungla;-) Nie bal bys sie pommpek?;-) mnie ta dzicz by przerazala:(...ja troche strachliwa jestem;-) szczegolnie kiedy by jakis grzechotnik zaatakowal...co bys wtedy zrobil pommpek?;-) Chyba bys mnie ocalil z opresji?:)

Jasne ze jestem obrotna;-) Zwinna ,szybka,wtedy kiedy trzeba ,ale miewam slabsze dni:( a Ty ich nie masz pommpek?;-) Dlaczego jeszcze nie spie?;-) dobre pytanie:) Dzisiaj byl taki upal...wykonczyl mnie:P...a teraz strasznie duszno:( dlatego nie spie;-) A Ty pommpek czemu nie spisz?;-)

Ale pommpek wiesz ze na bezludnej wyspie to moze byc jak z Adamem i Ewa...na golasa...hehe...no chyba ze Ty z lisciem figowym:P a ja w spodnicy ze slomy...hehe Pommpek nie wiem czy widziales ,ale na TLC byl taki program...Adam i Ewa...w tym programie uczestnicy byli nago ...tak sie poznawali od tylka strony...a potem ..pod koniec programu szli na randke w ubraniu...troche smiesznie...bo zazwyczaj jest na odwrot...najpierw randka jest w ubraniu,a potem nago...hehe

Co mi brakuje do Beyonce...tylko to ze Ona jest ciemna ,a ja jestem jasna:P

Ja bym nie brala udzialu w takim programie:P Przed calym swiatem latac nagolasa...co innego kiedy jest sie sam na sam...ale nie publicznie:P

Hm...czyli moglbys sie poczuc nie swojo...bo szybko sie podniecasz ?;-) chyba to masz na mysli,ale nie bede wnikac...nie musisz pisac;-)

Lezysz i wojsko ogladasz...a byles w wojsku pommpek...masz to juz za soba?;-)czy moze dezerterem byles...hehe No z tym spaniem nago fajna sprawa tylko ze ja akurat lubie miec cos na sobie( moze to byc koszulka nocna ale zawsze cos)...rzadko sypiam nago...ale zdarzalo mi sie:) A plywales kiedys nago ?bo ja tak i z pewnoscia to jest o 100 razy lepsze niz spanie nago;-)

Pommpek -Golota fajnie brzmi;-):D Tylko ze Golota kiedys tak na ringu oberwal,ze nie wytrzymal wszystkich rund ,bo byl nokaut;-) chociaz to juz dawno bylo...no ale skoro taki szacunek wzbudzales to chyba ten dowodca sie Ciebie obawial i dlatego Cie na urlop wyslal...hehe Chcialbys moje foto...moge napisac Ci jak wygladam...a reszte niech Twoja wyobraznia zadziala...;-) Wlosy dlugie brazowe,ale mysle o tym by zafarbowac na rudy kolor...jeszcze nie wiem zastanawiam sie:) oczy podobne do Beyonce ksztalt i kolor...usta pelne,cera jasna...biust 85C figura kobieca...;-) reszte to sobie wyobraz:)

Pommpek Nie zawsze jestem tak do pozna,ale zdarza mi sie szczegolnie wtedy kiedy nie moge usnac;-)wiec zagladam na kaffe:) W ciagu dnia mam wiele obowiazkow,a z racji tego ze teraz lato,to trzeba tez korzystac z pogody:) A Ty pommpek tez po nocach piszesz czy nie?;-) Ja tez Cie w nocy widuje...:P

No i zrobilam to;-) Przefarbowalam sie na rudo...teraz wygladam jak rudy lisek:D Jutro ide na urodziny i wszyscy beda w szoku..hehe Zobacze jaka bedzie reakcja;-) czy im sie spodoba;-) w takim kolorze jeszcze mnie nie widzieli;-) Czy rude kobiety moga sie podobac?;-)

No to napisz ile masz lat;-)

A po czym wnioskujesz ze mlodsza?;-)

Gość gość
niepotrzebnie wstawiłaś 'a' między wyrazy, dlatego wygwiazdkowało, freudowska literówka, hahah

Serio masz 39 lat....nie wierze :D bo ja myslalam ze masz ze 20 pare lat...hehe

Widzisz juz mlodziej wygladasz ,nawet w metryke nie trzeba zagladac:D Ja mam 30+....ale to juz zostawie dla siebie;-) Witaj pommpek w swiecie 30-latkow...hehe co prawda juz niedlugo 40 na karku:P

Co masz zamiar zrobic z tym faktem...kiedy bedziesz miec 40 lat...moze jakas podroz do okola swiata...hehe

Pommpek Musimy sie pozegnac...jutro ide na urodziny i chce ladnie wygladac...wiec chce sie wyspac;-) Milej nocy i dobranoc:)

Oj pommpek Nie ciagnij mnie za jezyk...wiem ze chcesz przedluzyc rozmowe...hehe Szkoda ze nie masz w telefonie sygnalu...rozmowa kontrolowana,rozmowa kontrolowana..hehe Dobranoc.:)

Gość zielona kawa 40
Herbatę, masło kakaowe Ziaja i lakier do paznokci :)

Czesc pommpek;-) Znowu przegrywamy😭 Co za porazka💤 Ja meczu nie ogladam...bo ogladam film...ale przelaczylam na chwile:P no i co widze? ...nasi cos nie w formie:(

Byłem w trasie, od kilku godzin jestem już w domu. Jakie lubię filmy, dobre ;) Co takiego robiłaś ??

Co takiego robilam?;-)....odpoczywalam,relaksowalam sie i leniuchowalam;-)sluchalam muzyki,spacerowalam,czytalam ksiazke,bylam na urodzinach.... oczywiscie w miedzy czasie cos ugotowalam,sprzatnelam....tak wyglada moj weekend...ehh Rozne roznosci w nim sa;-)