Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystroilam sie jak beyonce

Co bys zabral na bezludna wyspe?

Polecane posty

Gość gość
pompek raczej babiarz

To akurat nie byl podszyw;-) I to nie byl zart...pommpek....nie mam ochoty z Toba rozmawiac:o

Gość zielona kawa 40
Dawać koc bo zimno :):D I ciepłe skarpetki :D Nie fochać się bo dorośli jesteśmy Ogarnąć się Cieszyć się To tyle póki co bo zmęczona jestem :classic_cool:

same janusze zboczone :o spadac!

Zielona kawa ja jestem gorący chłopak cię rozgrzeje ;) Obędzie sie bez koca ;) Aleeeee ci będzie cieplutko :) Beyonce mną gardzi :(

Gość zielona kawa 40
Gdzie reszta wpisów? :D:D Dobre:) Jakaś niewidzialna dłoń i paluszki pojawiły się na temacie :D:P

Gość zielona kawa 40
Ciekawe kto zgłasza? Oto jest pytanie :D Pytanie bez odpowiedzi :)

Gość zielona kawa 40
Wołam ją i nie słyszy A szkoda, bo jest fajna ;) Mnie tu jutro nie będzie bo będę długo w pracy Cóż począć, życie 😴 Będę jak wrócę, o ile nie później 😘:):D 🖐️

Gość gość
Beyonce pewnie zalozyla kolejny nick i kolejnemu frajerowi w glowie miesza.:D Poczytaj ja pod nickiem" dody klon" gdzie bandziorka w uja zrobila.:D albo "kawa z cukrem bez smietanki" a takich nickow to ma na peczki.:D

Gość gość
19:29 a skad to wszystko wiesz? Znasz ja ze tak piszesz.

19:22 Jeszcze nie zalozylam kolejnego nicka...nawet o tym jeszcze nie myslalam:P I nie mieszam nikomu w glowie:P a Bandziorek nie byl frajerem ,tylko milym facetem z ktorym dobrze mi sie rozmawialo;-) i mylisz sie bo nikogo nie robie w uja;-) od kiedy to rozmowa do czegos zobowiazuje?;-) Czy juz naprawde z nikim nie mozna podyskutowac,bo bedzie to odbierane ze sie kogos robi w uja;-) A czy to wazne jaki mam nick?;-) W sumie ,ostatnio to stwierdzilam ze moge je zmieniac kiedy tylko mi sie spodoba;-)nikogo tym nie krzywdze;-)...no chyba ze mojego przesladowce...hehe...ktory tak mnie uwielbia ze kasuje moje wypowiedzi;-):P Czy mam nicki na peczki ?;-) Mylisz sie bo kiedy mialam nick" Kawa z cukrem bez smietanki"...to dosc dlugo z niego pisalam;-) i byc moze bylo by tak dalej ,tylko ze jakas pseudofanka zaczela sie podemnie podszywac i glupie tematy zakladala...a ja przestalam pisac...zrobilam sobie przerwe i musze stwierdzic ze bylo warto,bo wykorzystalam ten czas w bardziej pozytecznym celu:P

Gość gość
Beyonce Matylda Magda z erotycznego 🖐️

21:14 A to dobre...hehe...bo na erotycznym to ja nie pisze,nie wiem skad takie przypuszczenia:P

Gość gość
Sztucznego k****a bym wziela i wazelinke

Gość gość
Ta sama pisownia co ona. Bo to ty stara kurfo

21:28 Wypraszam sobie ty stary zboku...wypad z tego tematu.;-) Kazdy moze pisac w rozny sposob,a ty nie masz prawa mnie obrazac:P Uwazasz ze znasz czlowieka po tym jak pisze...hehe...to wspolczuje tego co masz w glowie:P

Wczoraj zostalam wyzwana od zdziry ,a dzis od kur...:o To forum jest jakie jest:P ale ludzie to nizej krytyki...tak bardzo nisko co niektorzy upadli;-) Sami zboczency na tym forum...a do tego sadza czlowieka za nic...:o Kazdy sadzi wedlug siebie...niech i was osadza wedlug waszych oskarzen:-)

Gość gość
Lepiej nie mieć nic niż spermę jak ty:P chlip

Gość gość
A masz swoj mozg?

https://youtu.be/oGyX0nuXAp8 To dla moich fanow;-)....szczegolnie dla tych zboczencow...i dla tych co maja mnie za zdzire i kur...:P Hehehe

To fajna kobietka :)

Gość gość
a was wsypać zboki .po ile macie nicków??!!!!!!!!!!!

https://f.kafeteria.pl/temat/f8/jak-ci-sie-p_7235145 Zboczencu z ero...pomyliles sie i to bardzo ,bo ja nie jestem ta matylda magda z tego tematu,jak mi zarzuciles:P....bylam ciekawa o kogo chodzi wiec znalazlam;-) i dla twojej wiadomosci nigdy nie bylam niebieska ,bo nawet nie mam konta zalozonego(caly czas pisze z pomaranczowego) i mam nadzieje ze wlaczysz myslenie zanim cos napiszesz ,a na przyszlosc nie wyzywaj kobiet...zboczencu z ero:o:P

Gość gość
Wystroilam sie jak beyonce wczoraj To fajna kobietka usmiech.gif x zapomnialas zmienic nick na goscia i z niego komplementy sobie walic jak zawsze.:D nie chcesz sie zarejestrowac bo bys nie mogla gadac sama ze soba.:(