Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porzadna kobieta, dla mezczyzn nudna

Polecane posty

Gość gość

takie kobiety nie maja powodzenia, faceci takich nudnych kobiet nie chca, chca szalone laski, ktore daja emocje, wrazenia

Gość gość
ja chcę spokojną ale w wyrku diablicę zboczoną wyuzdaną

Gość gość
Do związku każdy chce porządnej. Szlaufa który je'bie się po dyskotekach to faceci chcą tylko na jeden numerek.

Gość gość
jestem ladna i szczupla i zaden mnie nie chce - to zdanie facetow faceci tez mowia mi ze jestem nudna, za malo szalenstwa u mnie wiec nie pier.dol!

Gość gość
gość dziś dzifki poszukaj

Gość gość
nie musisz nic potwierdzac, niejedna kobieta i niejden mezczyzna powiedzieli mi ze jestem ladna, atrakcyjna, a przy blizszym poznaniu ze nudna

Gość gość
nigdy nie słyszałem żeby facet do kobiety mówił wprost , że jest nudna haha a może młodziki teraz tak mówią ?

Gość gość
Fakt, nudne są nudne.

Gość gość
Serio ją znałam dziewczyne która była piękna jak nimfy wodna a cicha i dziwna w luj

Gość gość
Może nie nudna ale takie są ciche a ludzie cichych się boją

Gość gość
nuda jest w głowie, ja nie chadzam po dyskotekach , a gwarantuje emocje jesli ktos gdzies wpadnie mi w mysli

Gość gość
Jakie?

Gość gość
A co autorka ma na myśli jako porządna? Bo jeśli jest jakimś "moherem", a te się zwykle same za wzór porządności uznają, to nic dziwnego że faceci nie będą nią zainteresowani.

Gość gość
Czemu tak sądzisz? Nie każdy porządny człowiek musi być nudny :-)

Gość gość
Porzadne kobiety nie tyle co sa nudne tylko przez to, ze nie uzywaja zycia nie maja o czym mowic i nie chodzi tu o seks a o poznawanie ludzi, roznych miejsc, stwarzanie niecodziennych sytuacji. Osoba otwarta mozna powiedziec gadatliwa zawsze znajdzie temat do rozmowy, zawsze cos wymysli aby bylo wesoło. Miedzy porzadnymi a lafiryndami sa jeszcze rozne odcienie kobiet. Ja moze nie jestem piekna ale za to zawsze wesola i rozmowna przez to wielu mezczyzn chce byc w moim towarzystwie.

Gość gość
i odwrotnie : porządny facet, jest skreślany przez KAŻDĄ kobieta. A wiecie czemu. Bo od dawna wiadomo że kobiety nie wiedzą czego chcą :D

Gość gość
Można być porządna i nie być nudna. Nikt nie chciałby być z nudna jak flaki osobą.

Gość gość
Można mieć poczucie humoru, być oczytanym, mieć zainteresowania, posiadać chęć i umiejętność uczenia się nowych rzeczy, a do tego - wyznawać wartości, które są życiowym kręgosłupem i których trzyma się wiernie. Nic niczego nie wyklucza. Jeśli, do tego, ludzie chętnie lgną do takiej osoby, bo widzą w niej ciekawą, bratnią duszę, to nie może być mowy o nudzie z kimś takim. Myślę, że chodzi tutaj bardziej o rozrywkowość, o to, jakie granice może przekroczyć dana osoba. Bo wyznawanie niektórych wartości może kłócić się z byciem, jak to się tu przyjęło pisać, porządnym. Nie da się być grzecznym i niegrzecznym zarazem. Jeśli ktoś ma wpojone takie, a nie inne wartości, to jakim prawem ma je zmieniać do otaczającego go świata. Myślę, że ci, którzy kierują się w życiu innymi zasadami, niż inni, w jakimś sensie, zazdroszczą im tego, że tak zagospodarowali swoje życie. Albo boją się/nie chcą zrozumieć, że każdy ma prawo żyć po swojemu. Szukają dna tam, gdzie go nie ma, stąd wolą wyśmiać tę inność, niż ją zaakceptować...

Gość gość
Dla mnie definicja spokojnej Kobiety jest taka że nie szuka wrażeń na boku i nie jest wieczną imprezowiczką która nie pamięta z kim ma kolejne dziecko :P

Gość gość
Faceci niekoniecznie chca szalonych lasek, takich raczej szukaja studenci i mlodzi chlopcy. Faceci chca kobiecych kobiet, atrakcyjnych, zadbanych, takich zeby wzbudzaly zazdrosc u innych facetow.

Co ma bycie porządną do bycia nudną? To dwie różne sprawy. Chyba, że ta porządna jest równocześnie nudna, czy to jako osobowość czy w łóżku... :o