Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zerwać z chłopakiem którego kocham

Polecane posty

Gość gość

Bardzo kocham swojego chłopaka ale wiem, ze musimy się rozstać. On nie pracuje, większość prac mu nie pasuje. Nie wyobrażam sobie życia z kimś tak nieodpowiedzialnym. Na dodatek ostani rok czy półtora to tylko same kłótnie i nic poza tym. Praktycznie nigdzie nie wychodzimy. Ja przestałam czuć się jak kobieta nie dostaje żadnych upominków czy kwiatów. Na pomoc w domu tez raczej nie ma co liczyć. Chciałam zerwać ale on to utrudnia opowiada o tym jak mnie kocha a ja nie potrafię go wyrzucić ze swojego życia Wydaje mi się, ze to ja bardziej o niego zawsze dbałam niż on o mnie. Ja po niego jeździłam robiłam zakupki obiadki. Jego zaangażowanie przez te pare lat można określić jako znikome. Co zrobić żeby odejść, żeby tak nie bolało. Żeby przestać o nim myśleć w ten sposób, ze nie ma nikogo innego kogo byłabym zdolna pokochać.

Gość gość
Czy ktoś mi może pomoc?

Gość gość
Spacje z linka usun.

Gość gość
Porozmawiaj i wywal wszystko mowiac ze jesli spraw nie zmieni to bedziesz musiala odejsc.jesli cie kocha to popracuje nad soba, jesli nie-to nic nie zrobi.jedna znajoma znajomej b. ladna dziewczyna pracowala na utrzymanie obydwu, mimo rozmowy chlopak dalej siedzial przed tv i pil piwo nie szukajac pracy ani nie biorac tego co dostepne, bo ciezkie i malo platne (tzn miejsce gdzie ta dziewczyna pracowala).wywalila go z mieszkania