Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królik123098

Jestem gruba, zaczynam mieć depresję

Polecane posty

Mam 28 lat, jestem w szczęśliwym związku od 4 lat, ale jestem gruba. kiedyś tak do 24 roku zycia byłam szczupła, ale później sie roztyłam. Mam 166 cm wzrostu i 70 kg wagi. We wszystkich ciuchach wyglądam źle. W bluzkach wyglądam jak w namiocie. Nogi mam w miarę ok, ale brzuch i plecy porażka, dlatego nie moge sobie pozwolić na ubrania podkreślające syletkę. Wstydzę się chodzić do lekarza, na plażę itd. czuje, że ludzie maja o mnie złe zdanie, wydaję się im nieporadna, niekompetenta, kiedy byłam szczupła tak mnie nie odbierano. zakupy kiedyś były przyjemnością, dzisiaj chce mi się płakać w przymierzalni. Wiem, najlepiej byłoby schudnąć, ale brakuje mi samodyscypliny.czy tez jesteście grube, jakie macie doświadczenia. Ja się wstydze poznawać nowych ludzi i nienawidzę spotykać starych znajomych, bo wiem, że sobie myślą, jak bardzo się roztyłam. Moja sąsiadka ostatnio myślala, że jestem w ciąży...

Gość gość
Ty chyba grubej baby nie widziałaś.

Gość Królik123098
dzieki, wiem, że nie jestem bardzo otyła, ale gruba. Słyszałam to od dwoch sąsiadek, znajomych rodziców, mamy, wujka. Nie wszyscy mówią to złośliwie, ale jak nie pasuje na ciebie r. 38 tylko 40 lub 42 to wiadomo, że szczuplym się nie jest.