Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość3321

Czy nie mam za dużych wymagań odnośnie partnera?

Polecane posty

Gość gość3321

Na początku chciałabym zaznaczyć, że sama czuję się nieatrakcyjna i czasami myślę, że społeczeństwo też mnie tak odbiera. Jestem bardzo szczupła i moja figura nie jest raczej pociągająca. Chciałabym, żeby mój partner dbał o siebie, o podstawową higienę ciała, był mądry, czytał dużo, nie muszą być to koniecznie książki, aby mnie zawsze wysłuchał i dodał coś od siebie, żeby miał poczucie humoru, był atrakcyjnie fizycznie i charakterem, aby był zaradny życiowo i przedsiębiorczy. Nie spotykam takich facetów na swojej drodze, jeśli tak, to są zajęci lub uważam, że nie jestem dla nich, czuję się jakaś gorsza, głupsza. Spotykam chłopaków mentalni chłopcy, którzy nie myślą o przyszłości i ich jedynym zajęciem są ciągłe imprezy. Co mam zrobić?

Gość gość3321
A i mam 19 lat

Gość gość
Co oferujesz w zamian oprócz seksu i "wsparcia" ? Poszukaj sobie starszego tak w wieku 27-30.

Gość gość3321
no właśnie, czuję, że nic nie jestem w stanie zaoferować :( jestem oddalona od ludzi, gdy ich nie znam, a nikomu nie będzie chciało się czekać tyle czasu, zanim się otworzę. Tak ogólnie w moich marzeniach, to chciałabym mieć partnera, żeby z nim podróżować i wyjechać za granicę najlepiej, do pracy i żebyśmy się razem wspierali w sprawach biznesowych, bo chciałabym być bogata, a łatwiej iść z kimś po to bogactwo. Chyba nic nie jestem w stanie zaoferować. Lubię swoją samotność i będzie mi dziwnie, jak będę miała spędzać więszkość czasu z partnerem. Chyba będę sama, to może jest najlepsze wyjście i nie będę musiała się martwić, czy dam komuś wystarczająco.

Gość gość3321
Ci super faceci znajdą sobie super kobiety. Ja jestem zakompleksiona. Przeważnie ludzie dobierają się poziomami. A ja nie chcę mężczyzny na swoim poziomie. Jak podwyższyć swój poziom?

Gość gość
Idź do szkoły :)

Gość gość
Po twoim opisie od razu widać że tak naprawdę wolisz być sama i się tylko oszukujesz że szukasz

Gość gość
chodzę do szkoły. Wiem, lubię swoją samotność, ale chciałabym też się do kogoś przytulić, pocałować. To trochę egoistyczne :/

Umiesz chociaż zająć sie domem? Jesteś otwarta na urozmaicenia w łóżku? Można po świeci dziewczynę poholować, jeśli ma coś do zaoferowania. P.S. Pośladki można wyćwiczyć :P

Gość gość goNty
Dlatego młodsza dziewczyna to nie porozumienie. Ty sama nie wiesz czego chcesz to jest raz, a dwa chcesz być bogata? Jak niby? Siedzeniem na d***e? Myślisz, że za granicą Polacy mają łatwo? C***a mają nie łatwo. U nas da się zrobić biznes tyle, że trzeba mieć na czym czapkę nosić. Skup się na sobie, na nauce, opracuj plan i go wykonaj.

Gość gość
A puszczasz się czy jesteś porządna? Ilu facetów cię bzykało?