Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to żarty?

Polecane posty

Gość gość

Najpierw pisze mi ze wpadnie do mnie, spędzić miło czas. Chodzi mu o seks, a po chwili mowi, że nie zdradzi żony. O co mu chodzi? Chce mnie sprawdzić czy się zgodzę. ... Albo chce grać ze złości na moich uczuciach.. Czułam ze był podpity jak pisał

Gość gość
Otwórz oczy! to d**ek niewarty twojego splunięcia! kopnij go w zadek i zapomnij :O

Gość gość
Ale czy on chciał wybadaj grunt, bądź się czym popisać przede mną? Bo wiesz ze mi zależy. A na końcu napisał ze niezdradzi żony. . Moze te Jego smsy wobec mnie były zaplanowane? Wysłaliśmy sobie nagietka zdjęcia. Prosił o to. Znamy się 3 lata. Nigdy do niczego nie doszło. Ale napisał do mnie jak by urwał się z choinki. Wogole to Nie pisałam przez dłuższy czas.

Gość gość
Boże już tu pisałaś:-/ ze mu sie poskarżysz do Swojego, ze gra na twoich uczuciach:D żenada.

Gość gość
Ale czemu zenada? Tak mu napisałam bo chciałam jego reakcje sprawdzić. Bo poczułam się źle. Pisał. Wpadnę do ciebie, mogę za ch wile być, a jak prawie się zgodziłam to napisał Nie zdradzę żony...moze chciał sprawdzić czy lecę na niego. Albo tylko popisać.