Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kobiet powinien mieć na koncie 30 letni

Polecane posty

Gość gość

singiel, aby wzbudzał podziw ?

Gość gość
Na koncie to przede wszystkim pieniądze :p

Gość gość
ok. 300, na każdy rok życia nie mniej niż 10...

Gość gość
Stulejarz chyba ci się pomyliło. Jak nie ma miliona na koncie to dziwki nie zaliczy bo go nie stać. A co myślisz że dziwka to cipę na śmietniku znalazła i da za darmo? Frajer z ciebie. Na kreskę też nie dają.

Gość Teppic   No1
Podziw to rzecz charakterystyczna dla podziwiającego. W grupie debili godne podziwu może być nawet to, ile kto "zaliczył", jednak dokładna liczba zależy od człowieka, nie?

Gość gość
ile mężczyzn powinna mieć na swoim koncie 30latka, żeby wzbudzać podziw?

Gość gość
Mając 30 lat byłem już żonaty. Kontakty erotyczne z dziewczynami zacząłem dość późno bo w wieku 22 lat z powodu młodzieńczej nieśmiałości. Mój bilans jest następujący: Z jedną dziewczyną całowałem się i pieściłem jej piersi. Podczas kolejnego spotkania planowaliśmy odbycie stosunku, ale do tego nie doszło gdyż się pokłóciliśmy. Z drugą dziewczyną byłem w łóżku, robiłem z nią to co z pierwszą, a do tego pieściłem ręką jej cipkę. Trzeciej dziewczynie pieściłem tylko piersi gdyż dalszą zabawę przerwała nam jej kumpela. Czwartą dziewczyną była moja żona. Tu wszystko jasne. Z nią miałem pierwszy stosunek, z nią także poznałem rozkosze oralu i analu. Nie są to imponujące wyniki gdyż wielu facetów miało kilkanaście lub kilkadziesiąt kobiet,z którymi mieli stosunki seksualne, zanim się ustatkowali. Dla nich moje doświadczenia to żadne doświadczenia gdyż z żadną z dziewczyn poprzedzających moją żonę nie miałem stosunku seksualnego. Ja mimo tego nie powinienem narzekać gdyż wiem, że istnieją faceci którzy taki wynik wzięliby w ciemno.

Gość gość
Przede wszystkim, bez względu na stan cywilny, nadal nie powinien przeztawac zaliczać nowych. :)

Gość gość
Czy po kontakcie z każdą zrobił nacięcie na penisie?

Gość gość
Nie wiem czy sporo dupczylem ale zrobiłem 20-25 kobiet, w tym 6 różnych narodowości.

Gość gość
A ja jestem prawiczkiem, parę lat temu skończyłem 30. Nawet się nigdy nie całowałem. Co o tym myślicie?

Gość gość
17.34. Nie wierzę w to. Zgrywasz się.

Gość gość
najlepiej nic, a jak cos to niech milczy, to mi imponuje, brak paplaniny muczącej krowy

Gość gość
im więcej przygodnych kobiet , im więcej kobiet w łóżku tym gorsze mam zdanie o takim facecie

Gość gość
Ty możesz wzbudzać podziw waląc konia 150 razy na miesiąc

Gość gość
mój tylko kolega wspomniał mi o d****ach i wyleciał, no cóz, jakies za niskie loty nawet na kumpla a mógl nic nie mówic

Gość Argen
A ja jestem prawiczkiem, parę lat temu skończyłem 30. Nawet się nigdy nie całowałem. Co o tym myślicie? x no trochę gorzej ode mnie, ja się raz całowałem a trzydziestka za cztery miesiące. nie ma żadnej zgrywy.