Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość keto na mnie nie dziala

Za 4 dni urlop a ja

Polecane posty

Gość keto na mnie nie dziala

Dalej gruba. W styczniu urodzilam trzecie dziecko. W ciazy bylam ciagle strasznie glodna i dzien po porodzie warzylam 91kg ( przy wzroscie 169 ). Teraz warze 74 ale to i tak jest duzo. Mialam jakas idiotyczna nadzieje ze bede warzyc 65kg jak bede jechac na ten urlop. Na cale szczescie mam bardzo dobrego i kochanego meza. Jest zawsze przy mnie. Jak widzimy jakies seksowne kobiety to specjalnie sie na nie nie patrzy zeby mi nie bylo przykro. Ja kiedys bylam bardzo ladna ale teraz juz sie starzeje ale on mi mowi codziennie ze jestem piekna. Z biegiem czasu olalismy wszystkich naszych znajomych i caly czas wolny spedzamy razem i cieszymy sie soba na wzajem i dziecmi. Mamy swoje hobby ale one nie wymagaja wychodzenia wiec jestesmy zawsze razem. Podrozujemy wszyscy razem. Zawsze robimy cos ciekawego.Strasznie to uwielbiam. Zaczynamy piaty rok malzenstwa i mamy cos takiego ze czym dluzej jestesmy razem, tym bardziej sie kochamy. On jest niesamowity. Pomaga w domu, opiekuje sie dziecmi, dzieli sie wszystkim co ma, nie chce nic dla siebie. I jest taki przystojny. Ma troche brzuszek, ale ja go uwielbiam bo jest sie do czego przytulac. Ma bardzo przystojna twarz, wlosy lekko przypruszone siwizna ktora wyglada na nim po prostu rewelacyjnie. Tak strasznie go kocham i mysle sobie ze on zasluguje na szczupla zone. Robie wszystko co moge, jem zdrowo i nie za duzo, cwicze 5 razy w tygodniu, staram sie ale mi nie wychodzi. Chyba nigdy nie bede juz warzyc 55kg tak jak warzylam po pierwszym dziecku. Szkoda bo moj maz zasluguje na wszystko co najlepsze choc w ogole sie tego nie dopomina.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować