Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSMutaMama

Współżycie po poronieniu

Polecane posty

Gość gośćSMutaMama

Tydzień temu poroniłam, niestety :( Jako że trochę o tę ciążę walczyliśmy, z mężem nic a nic od około 2 tygodni. Dziś przestałam krwawić, chciałabym z mężem spędzić ten czas, ale.... panicznie się boję... Boję się, że zajdę w ciążę a to ponoć niedobrze, trzeba odczekać, boję się, że zaszkodzę sobie... Ten strach po poronieniu jest okropny... Miała któraś z Was tak? Kiedy wróciłyście do współzycia?

Gość gość
Witaj. Bardzo Ci wspolczuje straty malenstwa sama to przechodze poronilam 3 tyg temu. Czy mialas robiony zabieg ? Ja mialam krwawilam po nim tylko jeden dzien jakos tydzien po poronieniu zaczelam wspolzyc. Mi zawsze mowili ze wszystko zalezy od organizmu jezeli jest goyowy na to abys byla w ciazy to bedziesz a jak nie to nie nawet sa kobiety ktore 2 tyg po poronieniu zachodza w ciaze i maja piekne zdrowe dzieci mowi sie ze trzeba odczekac 3 miesiace.

Gość gość
Nie mialam zabiegu. Wystarczyły tabletki... Chciałabym poczuc bliskość z mezem, ale tak strasznie sie boję...

Gość gość
Ale przecież możecie się zabezpieczać przez kilka miesięcy w czym problem?

Gość gość
Ja czekalam 3 tyg a I tak chyba bylo za malo bo po dostalam zapalenia jakiegos. Odrazy po poronieniu jest latwo o infekcje.

Gość gość
Tym bardziej lepiej z prezerwatywą.