Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umre jako bezdzietny stary kawaler bo...

Polecane posty

Gość gość

Zadna kobieta mnie nie podrywa, a ja nie mam zamiaru robic z siebie desperata. I dwa kiedys kobiety w przeszlosci popelnily blad i sie z kims puscily, a ja po kims nie poprawiam.

Gość marawstala
No i ok. : )

Gość gość
Cieszy mnie tylko to, ze mnostwo kobiet podzieli moj los. :)

Gość marawstala
Mimo wszystko jest więcej starych kawalerów niż starych panien... : )

Gość madry czlowiek3888
to ze umrzesz jako bezdzietny kawaler to nic. gorzej ze umrzesz jako przegryw zyciowy.smiec,zero..nic,nikt po tobie nie zaplacze...nic nie osiegniesz i nie zostawisz po sobie zadnego dorobku... facet ktory nie splenil swojego czliwieczego obowiazku.nie posadzil drzewa,nie zmienil swiata...nie wniósł nic pozytecznego. zadnych osiagniec...zawodowych ,rozwojowych...rodzinnych, ot nic,takie zero,przegryw. w kazdej dziedzienie., smiec.Ktoś to spedza wieczory na kobiecym forum

Gość gość
Cieszymy się bardzo że taki popapraniec nie powieli swych chorych genów

Gość marawstala
Ale niemili tutaj jesteście : )

Gość gość
Gorzej to będzie jak ten czub w końcu znajdzie podobną sobie samice i się spikną. Wypadkową ich zjêbanych genów będzie gromadka jeszcze bardziej zj******h bachorów

Gość gość
Marawstala, mozesz mi to matematycznie wyjasnic, skoro liczba kobiet i mezczyzn jest zblizona, a bigamia w Polsce zabroniona? :)

Gość gość
BOOOO: 1,jestes brzydki ze ja p*****le 2.jestes przegrywem zyciowym 3,jestes niezaradny zcyiwowo 4.jestes chory spychiznie 5.srasz do miski 6.jestes nikim. 7.masz wygorowane mniemanie o sowbie 8.jestes pedalem

Gość marawstala
Nie wiem czy jest zbliżona, nie sprawdzałam statystyk ale ponoć dużo więcej chłopaków się rodzi : ) może to kłamstwo

Gość gość
Ludzie, lepiej zerknijcie na piramidę płci i wieku, może się Wam rozjaśni. Demografii w szkole nie mieli czy co?:D

Gość marawstala
Dobra, no to jestem zaskoczona tym co zobaczylam : ) "struktura społeczna Polski wskazuje na podział 19 577 000 kobiet oraz 18 281 000 mężczyzn, co daje średnio 934 mężczyzn na 1000 kobiet." wydaje mi się, ze gdzieś czytalam ze kobiet po 40, 50 (lub jeszcze starsze) roku życia jest więcej bo mężczyźni wczesniej umierają, a jeśli chodzi o mlodsze pokolenia to kobiet było mniej

Gość gość
Ja też umrę jako bezdzietny stary kawaler, mało tego, umrę jako prawiczek. Myślicie że sobie coś z tego robię, że się przejmuję? A takiego wała! Życie i tak nie ma sensu, a my jesteśmy tylko pyłem w kosmosie.

Gość marawstala
Na wsiach można spotkać wielu starych kawalerów w mieście chyba starych panien (?) : ) no i migracja tez powinna być brana pod uwagę...

Gość gość
Czyli jednak stara panno p******ilas glupoty... typowe... "nie znam sie, to sie wypowiem".

Gość marawstala
Być może dlatego, ze mieszkam na wsi a tutaj widuje wielu, wielu starych kawalerów : )

Gość gość
Co za wiesniara...

Gość marawstala
Mówi się mieszkanka wsi : )

Gość gość
Dajcie jej spokój. Dlaczego hejtujecie stare panny i starych kawalerów?

Gość gość
20:11 bo stare panny to nieudacznice, co zagadac i poderwac faceta nie potrafia, albo maja wymagania z kosmosu i skazuja facetow na samotnosc. :O

Gość gość
20:13 Ja jestem starym kawalerem i do głowy by mi nie przyszło, żeby kogoś obwiniać za swój stan. Starajże się , nikt Cię na nic nie skazuje.