Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgr Seksuolog A Derdziuk

Pedo philia

Polecane posty

Gość mgr Seksuolog A Derdziuk

Pedo - związek z dzieckiem. Philia – miłość łagodna i przyjacielska,bezinteresowna Wszysc którzy kochają dzieci są Pedofilami.W pedofilii nie chodzi o seks a o miłość !Rodzice to pedofile jak również ci którzy uwielbiają dzieci

Gość gość
No tak z tego wynika,ale co z tego?

Gość gość
Tak to prawda,zgadzam się w zupełności z panią seksuolog

Gość gość
Nie pedofilia to akt seksualny z dzieckiem lub czyn sprawiający przyjemność seksualną gwałcicielowi

Gość Marek wrs
Co to znaczy "Lub czyn sprawiający przyjemność gwałcicielowi"?

Gość gość
czego nie rozumiesz? chodzi o odczuwanie podniecenia seksualnego poprzez np. dotykanie dziecka itd.

Gość gość
To ja zadam pani Seksuolog pytanie. Czy stwierdzenie faktu że dojrzewająca np 11-12 stolatka ma zalążki ładnej figury lub ładnego tyłka to coś strasznego ? Jeśli to coś strasznego to proszę o konkretny dowód na tą tragedię. Nie jestem Pedofilem tylko normalnym facetem który widzi i ocenia a że odzywa się tu moja sekualność jest też czymś zupełnie zdrowym. Nie ,nie interesuje mnie nic więcej po za stwierdzeniem obserwowanego stanu rzeczy.To że powiem .Ta nastolatka ma zgrany tyłek,nie znaczy że mnie interesuje kontakt z tym dzieckiem.To są dwie różne sprawy i należy je odróżniać. Z dziećmi zadają się tylko zboki i psychopaci albo inni porąbańcy. Pedofile muszą być porąbani podobnie homoseksualiści.

Gość gość
Dokładnie tak to wynika - pedofilia - fascynacja dziećmi

Gość gość
gość dziś Każdy dotyk u człowieka wrażliwego może podniecić seksualnie. Mi np: kiedyś stanął jak przytulałem mojego 1miesięcznego synia co jest absurdalne bym chciał mu coś złego zrobić. Argument z podnieceniem jest słaby bo dotyk ma taką moc że może uruchomić podniecenie

Gość gość
Pedofilia to idea feminizmu i zazdrosnych kobiet