Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek W

Zmiana lekarza

Polecane posty

Gość Marek W

Potrzebuję rozsądnego lekarza ogólnego, bo muszę skonsultować postawioną diagnozę i sposób leczenia. Najlepiej w pobliżu Górczyna w Poznaniu????

Gość Franek31
Może gabinet prywatny dr. Jana Banasiuka z Lubonia?? To uprzejmy i sympatyczny lekarz, a przy tym bardzo solidny i konkretny. Wizyty zawsze przebiegają w przyjemnej atmosferze. Pan doktor dba o rzetelność badań, nigdy nie lekceważy pacjenta, ani objawów. bardzo doświadczony z ogromną wiedzą fachową. Można poszukać namiary w internecie. Polecam

Gość gośćKasia1
Lekarze to Żydzi !

Gość Hanka S
Proszę skonsultować problem z bardzo wiarygodnym, rzetelnym, uczciwym lekarzem panem dr. J. Banasiukiem, który przyjmuje na ul. Maya w Luboniu. Cieszy się wyjątkowo dobrą opinią, nie ma kłopotu z umówieniem się na wizytę. Polecam

Gość Bożena X
Ja teraz latem musiałam zmienić lekarza, bo nie byłam zadowolona z terminów, wizyt z arogancją, niecierpliwością lekarza, o co bym prosiła, zawsze odmowa, nie ma potrzeby itp. Koleżanka skierowała mnie do dr. J. Banasiuka w Luboniu. Z Glogowskiej mam niedaleko, więc jak najbardziej skorzystałam. Już na pierwszej wizycie pan doktor przyjemny, z szacunkiem odnoszący sie do pacjenta. Zupełnie inna "bajka". Obejrzał moje zmiany skórne, ocenił, wypisał skierowanie do specjalisty dermatologa, przy okazji wysłał mnie na badania ogólne, zapisał leki. Byłam bardzo ujęta takim profesjonalnym podejściem, fachowością i rzetelnością i wszytko w miłej atmosferze. Polecam

Gość gość
Ja przeniosłam sobie lekarza rodzinnego do Lux Med. Mam teraz u nich kompleksową opiekę w ramach mojego pakietu medycznego. Do tego wizyty umawiam sobie wygodnie on line na Portalu Pacjenta.

Gość gość
a jaka specjalizacja Cie interesuje?

Gość Barbara Mxm
Na początku września zmieniłam lekarza rodzinnego bo poprzedni był nieuprzejmy, arogancki i lekceważył pacjenta. Koleżanka namówiła mnie do przepisania się do jej lekarza rodzinnego dr. J . Banasiuka w Luboniu. Bardzo jestem zadowolona z wizyty. Pan doktor zaskoczył mnie empatią, cierpliwością i rzetelnością. Wysłuchał uważnie moich dolegliwości, postawił diagnozę, omówił kierunek leczenia i skuteczność działań leków. To prawdziwy lekarz z powołania. Polecam

Gość gość
Również polecam lekarzy z Lux Med. Można łatwo się umówić na wizytę bez wychodzenia z domu, albo dzwoniąc na infolinię albo na Portalu Pacjenta. Czasami ciężko się dodzwonić więc lepiej mieć pełny dostęp do Portalu ;)

Gość Gosia
Dnia 20.06.2018 o 00:34, Gość Franek31 napisał:

Może gabinet prywatny dr. Jana Banasiuka z Lubonia?? To uprzejmy i sympatyczny lekarz, a przy tym bardzo solidny i konkretny. Wizyty zawsze przebiegają w przyjemnej atmosferze. Pan doktor dba o rzetelność badań, nigdy nie lekceważy pacjenta, ani objawów. bardzo doświadczony z ogromną wiedzą fachową. Można poszukać namiary w internecie. Polecam

Również odwiedziłam tego doktora- myślę że warto. Bez zbędnych pytań i z wielką uprzejmością mnie przyjął

Gość Renata

Ja po przeprowadzce do lubonia dostałam namiar do Banasiuka i poważnie dobry lekarz, na kazde zawołanie co jest rzadkoscią u lekarzy