Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

24 lata i brak faceta

Polecane posty

Gość gość

tak jak wspomniałam, mam 24 lata i nie jestem w żadnym związku, mało tego, nigdy w żadnym nie byłam, nie wiem nawet jak to jest trzymać faceta za rękę, a co dopiero całować ze o seksie nie wspomnę. bardzo chciałabym być w związku, jestem już w takiej desperacji że nawet nie patrze czy facet mi się podoba czy nie, ważne aby był mną zainteresowany, a ja już patrzę jak na przyszłego męża, przymierzam jego nazwisko, już wymyślam imiona dla dziec****iosenkę na pierwszy taniec itd. jak widzę te wszystkie zakochane pary wokół to mnie krew zalewa. tylko że nie wiem gdzie iść aby kogokolwiek poznać? imprezy samej mnie nie kręcą. nie mam żadnych znajmych, moje zycie to dom-praca i odwrotnie. jestem strasznie nieśmiała, i nie wiem o czym rozmawiać z facetami. mam konta na 3 portalach randkowych. i zawsze jest ze zaczynam z kimś pisać i po paru dniach, tygodniach a czasami po dniu już nie mamy o czym pisać. pisałam z jednym chłopakiem co strasznie mówił że mu się podobam bla bla bla popisaliśmy dwa dni i nagle przestał pisać.. ja już nie wiem co robić... najśmieszniejsze, nie jestem w związku, nigdy w żadnym nie byłam a oglądam obrączki po jubilerach, z zazdrością patrzę na mężatki, mam dość..

Gość gość
Takiej desperatki jak ty na pewno bym nie chciał. Ogarnij się!

Gość gość
ja 35lat, brak facetki

Gość gość
żyjesz w swoim świecie, który nie ma wielkiego związku z realnością. Nie masz nawet pojęcia co to znaczy być z kimś, spotykać się, a myślisz już o założeniu rodziny. Na początek trzeba niezobowiązująco się pospotykać, żeby zasmakować bycia razem, a potem dopiero myśleć o czymś więcej. Powoli, masz dopiero 24 lata.

Gość gość
. zamknij sie w domu i nie wychodz. amoze jestes trendowata

Gość gość
skad jestes?

Gość gość
z swiniar

Gość gość
Dziewczyno ogarnij się. Jak można być taką desperatką?

Gość gość
a ladna jestes? spotkamy sie w poznaniu? ja mam 25 lat i tez nie mialem dziewczyny nigdy

Gość gość
Mi by się przydała taka dziewczyna jak ty bo jesteśmy podobni do siebie. Co prawda nie mam parcia na związek, ale jestem nieśmiały, bez znajomych i bez szans na poznanie kogoś. Mówią, że jestem dość przystojny, ale co z tego jak nie mam gdzie kogoś poznać. Nawet w podobnym wieku jesteśmy.

Gość gość
"Powoli masz dopiero 24 lata" ty sie dobrze czujesz dajac takie rady? Musisz byc szczera i bezposrednia w podrywaniu facetow. Wiekszosc bedzie cie chciala tylko w******* i olac, albo oleja cie na starcie i dowiesz sie na wlasnej skorze jak czuja sie faceci gdy sa olewani. :)

Gość gość
glupku z ta szczeroscia i determinacja wsadz se te rady w d**e

Gość gość
Co do slubu po co ci to pomysl musisz ze wszystkiego sie tlumaczyc nawet z zakupow jakie zrobilas lepiej byc singlem jesz co chcesz nie masz ochoty to nie gotujesz nie sprzatasz wychodzisz gdzie chcesz i nikt ci awantur nie robi o byle p*****ly ja pracuje imprezuje i robie co chce jeszcze zdazysz wyjsc za mąż

Gość gość
Tak samo z dziecmi sa super ale ja np nie chce ich miec nie czuje takiej potrzeby nie chce byc za kogos odpowiedzialna

Gość gość
Skoro nigdy żadnego nie miałaś to po co myślisz o slubie ? z pierwszym od razu ślub wezmiesz nie mając żadnego porownania z innymi ? no bez przesady masz czas

Gość gość
Moze spotkasz kogos kto doceni to ze bedzie twoim pierwszym

Gość gość
To jest prowo!!!

Gość gość
Jezeli zagwarantujesz zblizenie ana/lne i glebokie gardlo to moge sie spotkac