Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyrafa174

Niskie dziewczyny mam do was prosbe...

Polecane posty

Gość Zyrafa174

Odp********e sie od wysokich facetow!

Gość gość
Jesteś wysokim facetem? Po prostu olewają te laski i tyle.

Gość gośćniskieiq
haha a co to niby za apel ? za mało chłopów na planecie dla ciebie >?

Gość gość
wielka baba mysli ze bedzie miala u wysokich facetow szanse ale to tak nie dziala:D

Gość gość
Rzeczywiście niskie kobiety lepią się do wysokich jak rzepy do psich ogonów. Sam mam 190 cm i nawet nie zliczę ile to takich o 150-160 cm na mnie leciało :D

Gość Zyrafa174
23:11 jasne...

Gość gość
Takie pary wygladaja zalosnie... jak ojciec z corka. Ostatnio widzialam taka "pare" z wozkiem... ona pol metra nizsza od niego... wygladala jak by przegrala walke z grawitacja i nie wyrosla. :O

Gość amBrożyk
generalnie to autorka ma kuupę racji w tym ustępie, faktycznie, trochę śmiesznie to wygląda, gdy RAMBO ze wzrostem 196 cm przytula 'kruszynkę' która jest do wysokości jego pempka i lodzika robi na baczność, bez ugiętych kolan !

Gość gość
no cóż, do mnie przyp..iło sie 2 facetów- jeden 187 cm,. drugi 183. Do tego młodzi , przystojni, wysportowani . A ja jestem od niech 20 lat starsza, mała i gruba i wcale nie szukałam młodych kochanków. Życie

Gość gość
i juz mamy dobry gruncik na wasze smary nie >?haha

Gość gość
co poradze ze na takich lece :/ oni niekoniecznie, ale ja jak widze takiego wysokiego to nogi sie uginaja ehhh wysocy mezczyzni jestescie super

Gość gość
śmiesznie to wygląda pempek zamiast pępka.

Gość gość
i jeszcze raz ja stara, mała i gruba- kiedyś latał za mną wysoki na 202 cm wzrostu, marzył o tym zeby pieścić moje małe stopy. spławiłam bo za wysoki i nie lubię fetyszystów

Gość gość
Widocznie żaden cie żyrafo nie chce stąd ten apel :D do wysokich miej pretensje ze mają niskie kobiety żony

Gość gość
Dziewczyna 175 cm jest idealna dla faceta 185-190 cm

Gość gość
ja mam 171 i lecą na mnie i wysocy i niscy , więc przeciętny wzrost najlepszy

Gość gość
Wysocy faceci wolą niskie kobiety a nie te 175 cm. Popatrz sobie z jakimi chodzą po ulicy większość wysokich ma niskie kobiety nawet dużo niższe a swój apel wsadz sobie w du/pe

Gość gość
Dam wam powód dlaczego warto brać na żony wysokie kobiety. Mój ojciec i jego brat bliźniak - obaj mają jakieś 185 cm wzrostu. Mój ojciec ożenił się z matką 175 cm ja i moi bracia mamy wzrostu kolejno 190 cm, 194 cm i 187 cm. A teraz brat mojego ojca, mój wujek wziął sobie za żonę ciotkę jakieś 150 cm może odrobinę więcej i jego dwaj synowie mają po 170 cm. Wybór chyba oczywisty...

Gość gość
faceci najczęściej lubią długie nogi, to większość, niektórzy lubią bardzo wysokie lub bardzo niskie ale to mniejszość

Gość gość
23.29 ale może kuzyn za to jest od ciebei inteligentniejszy, bo wiesz...mówią wielki jak brzoza, głupi jak koza

Gość gość
190 i 194 to za dużo , zwylkle tacy faceci są nieproporcjonalni, tak między 175 a 188 jest najlepiej

Gość amBrożyk
jest jeszcze jedno o czym nie wspominacie, kobieta o wzroście 155-160 cm. pokazując się w miejscu publicznym z RAMBO o wzroście 196 cm. czuje się bezpieczniej, gdy koleżanki popatrzą na RAMBO to padną z wrażenia i będą skakać z okna na bruk z 11 piętra wieżowca, wszystko kobieta zrobi aby koleżankom 'dowalić' , niech się posikają z zazdrości nawet ale większość kobiet przy tym swoim zakłamaniu i hipokryzji nie zdaje sobie sprawy z tego, że do takiego RAMBO ze wzrostem 196 cm. każdego dnia w kolejce oczekiwania ustawiają się co najmniej DWIE kobiety z zamysłem aby zostały zwyczajnie 'wybzykane' , czyli przyszła do RAMBO i dostała co chciała, znany AMANT warszawski , znany aktor o nazwisku Tadeusz Pluciński przyznał się , że w czasie doby zaliczał dwie lub trzy kobiety, z całej Polski przybywały na bzykanie i chciały oraz potrzebowały bzykania , 350 kobiet rocznie zaliczał, zaliczone wracały do swojej wsi szczęśliwe a na zwykłego Kowalskiego nawet nie chciały popatrzeć !

Gość gość
a mi się Pluciński nigdy nie podobał i nie wydałabym kasy nawet na ulgowy bilet tramwajowy zeby przyjechać na bzykanie z nim. Za to bzykam zwykłego K owalskiego (autentycznie ma tak na nazwisko) i cąłkiem sobie to chwalę

Gość gość
dziś A dużego ma ku'tasa?

Gość gość
dużego pyszczku, dużego

Gość gość
twój nie jest zły, ale mojemu facetowi nic nie brakuje. Także pozdrawiam i zyczę szczęśćia w znalezieniu jakiejś chętnej, bo szkoda zebyś musiał bezproduktywnie obnażąć sie na forum

Gość gość
powiem wam ze fiutki to wyglądają tak samo , to co doczepione do fiutka to dopiero cos

Gość gość
mam 154, maz 180 , syn 181 i wszystko gra

Gość gość
mam 189 cm i mi najbardziej podobają się kobiety tak 165-175 cm. Wyższe to już tragedia i wyglądają niekobieco takie olopy po 180 cm. Jak taka założy szpilki to już w ogóle tranzystor. Ważne jest aby kobieta miała dobre proporcje, a nie wzrost. Musi mieć zawieszenie wysoko zawieszone czyli w połowie drogi. Jak laska ma 160 cm to krok powinien być na 80 cm. Jak ma 170 cm to na 85 cm - tak jak jest blat w kuchni. To jest idealna długość nóg.