Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna oponka

Przytyłam 12 kg w 3 tygodnie

Polecane posty

Gość Smutna oponka

Hejka, mam 17 lat , 155cm wzrostu i dotychczas ważyłam 47kilo,byłam bardzo szczupła lecz miałam kobiecie krągłości tam gdzie kobieta powinna je mieć, zdrowo się odzywiałam i wykonywałam ćwiczenia pomagające utrzymać moją sylwetkę. Ostatnie 3tygodnie spędziłam u babci a babcia jak to babcia robiła tylko moje ulubione dania i ciasta,pierwsze 2-3 dni konsekwentnie odmawiałam większych porcji lecz później nie mogłam wytrzymać i jadłam dużo więcej, gdy zobaczyłam ze po 2 dniach jedzenia ciast nic się nie odłożyło w postaci oponki zaczęłam jeść wszystko na co miałam ochotę, chodziłam tylko w luźnych sukienkach więc nawet nie wiedziałam że spodnie niechiałyby się dopiąć. Podczas tych 3 tygodni zrezygnowałam z ćwiczeń kosztem długiego przesiadywania z babcią czy oglądania seriali zajadając się ciastami. Gdy po 3 tygodniach wróciłam i chciałam założyć jeansy zobaczyłam że spodnie się nie dopinają a powodem tego jest mój brzuch gdy szok minął szybko poszłam się zważyć...waga pokazywała 59kg przytyłam 12 kilo nawet tego nie zauważając...I takim sposobem z super laski z płaskim brzuchem i kobiecymi krągłościami zrobiłam się ja z grubym brzuchem, oponką i zwisającymi z jedynych starych jeansów w które się mieściłam boczkami. Proszę o rady bo niedługo wakacje a już 2lipca jadę nad morze i nie chce pokazywać wszystkim jak dużo mi się przytyło...

strasznie uzależniasz to żarcie i odchudzanie od innych. powinnaś dbać o siebie dla siebie. teraz na szybko to Ci mozna wystrugać jedynie zagłodzenie się. musisz żyć w zgodzie z rytmem organizmu. x i nie chce pokazywać wszystkim jak dużo mi się przytyło... x phi. pewnie na rekonstrukcję błony też polecisz.

Gość gość Justyna B
W sumie to nie wiem coi Ci napisać... na zastosowanie środków wspomagających odchudzanie, tych legalnych oczywiście, takich jak Slimunox, moim zdaniem jesteś za młoda, z roczek trzeba by było czekać. Sama też zanotowałam taki wzrost wagi, ale podczas całej ciąży... naprawdę nie wiem jak ci doradzić..,..

Gość gość
Hej, wydaje mi się, że na początku powinnaś sobie założyć co chcesz osiągnąć a później małymi krokami dążyć do upragnionego celu. Wiadomo zwiększona aktywność fizyczna i zdrowe odżywianie do podstawa, jednak warto także pomyśleć o czymś co może przyspieszyć cały proces odchudzania. Ja w cudowne suplementy z reklam nie wierzę, może dlatego, że nigdy nic nie zadziałało na mnie, dlatego w momencie kiedy musiałam wreszcie się wziąć za siebie i zrzucić zbędne kilogramy to zdecydowałam się na Sibutramine 20mg. Jest to lek, który zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Efekty są bardzo zadowalające, w moim przypadku ok 12kg. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Gosi, kom 733 405 371. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.