Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam straszny problem

Polecane posty

Gość gość

Pokochałam bez wzajemności kogoś z kim się spotykam, a z kim miał łączyć mnie tylko seks. On mnie nie pokochał pomimo, że staram się i zmieniam dla niego. Bardziej o siebie dbam, się maluję, znoszę jego częste złe humory, jestem na dobre i na złe przy nim. Jestem mu wierna i na każde jego zawołanie, ale dla niego niewidzialna. On wpatrzony w dziewczynę z przeszłości z którą ma kontakt na Facebooku tylko. Ze mną żywy kontakt ma i na Facebooku i wszędzie, ale ja jestem chyba tylko piątym kołem u wozu :/ Jest mi tak przykro :/ Czy można coś zrobić, aby on mnie dostrzegł?

Gość gość
nic nie zrobisz, jedynie go wkurzysz jak ma humory co mozesz zrobic to nie byc na kazde zawolanie, miec swoje zycie, nie podlizywac sie mu, moze to go zaintryguje...

Gość gość
On cię nie pokocha, bo jego serce zajęte jest przez dziewczynę z przeszłości. Dla niego jesteś tylko kukłą do bzykania. Więc jeśli jesteś masochistką, to bzykaj się z nim dalej, ale jeśli masz trochę chociaż oleju w głowie, to czym prędzej spadaj od dziada jak najdalej.

Gość gość
Skoro jasno na początku okresliliscie swoją relację to uważam że facet jest w porządku i ty też wiedziałaś na co się piszesz.

Gość gość
Ale to nie jest tak, że tylko na seks się spotykamy. Wychodzimy do kina, zabiera mnie na kolację, które czasem też sam dla mnie przygotowuje. Byłam jako jego dziewczyna na sylwestrze z nim u jego znajomych i na kilku innych spotkaniach. Jego znajomi, których poznałam mają nas za parę i dużo przed tym nim ich poznałam wiedzieli o mnie od niego. Często im o mnie wspominał. Bywa o mnie zazdrosny często. Znamy się 10 lat, a od 3 lat się tak spotykamy. Tamta dziewczyna była w jego życiu realnie przez pół roku 6 lat temu. I te 6 lat temu też byłam przy nim, gdy ona go raniła, ja go wspierałam. Zawsze w trudnych chwilach pocieszałam, ale on chyba nigdy tego nie zauważy i nie doceni. Może dopiero wtedy, gdy będzie już za późno i będę miała dość i znajdę sobie kogoś kto mnie pokocha. To on doceni, bo straci. Nigdy nie powiedział mi kocham Cię, a ja naiwna mimo to wiernie przy nim trwam :/

Gość gość
Dla niego to układ idealny - ma przyjaciółkę, pocieszycielkę na zawołanie no i do tego ta wisienka na torcie, czyli seks. Żyć nie umierać :D Gorzej jednak z tobą, bo się zakochałaś a z jego strony żadnego love story się nie doczekasz. Więc przemyśl to.

Gość gość
No cóż. No to trwaj dalej. Jak on ma cię szanować jak sama się nie szanujesz.

Gość gość
Zanim zdecydowlas się na taka relacje trzeba było poczytać jak się to konczy! A kończy się przeważnie cierpieniem kobiety. Na jakim swiecie Ty żyjesz, nie wiesz, ze kobiety zakochują się po seksie najczęściej? Ile tu kochanek pisze, moglas poczytać. Niestety to niesprawiedliwe, ale kobiety maja gorzej, angażują się a facet zwykle traktuje to tylko jako seks (nawet jeśli spędza z Toba czas to raczej wtedy gdy nie ma innej opcji na horyzoncie. Nie ludz się, mezulkowie z kochankami te nieraz chodzą do kina czy na kolację ale wciąż pozostają tylko kochankami). Noi jeszcze muszą uważać na niechcianą ciążę... A jak zaciazysz to Twoje szanse na nowego faceta drastycznie zmaleja. A ten koleś widać i tak kocha inna a Ty jesteś jego workiem na spermę. Jeśli masz trochę rozumu i honoru to odejdziesz, a jeśli jesteś masochistka to dalej będziesz się z nim bzykac. Wybór należy do Ciebie. Wiedz, ze gdyby ta jego wymarzona z przeszłości zechcialaby go to polecialby do niej w 5 minut a Ciebie kopnalby w d...e.

Gość gość
Jesteś jego koleżanką od seksu. Lubi cię, lubi pożartowac, lubi z tobą seks i tyle. Nie rozkochasz go, bardziej dbając o siebie. Co najwyżej będzie cię bardziej pożądał. Wzbudz w nim uczucia zazdrości, tęsknoty. Znajdź sobie innego faceta o przestań się z nim spotykać na seks minimum pół roku.

Gość gość
Przykre to. Trzymaj się!

Gość gość
Powiedz mu szczerze, że nie chcesz się na razie spotykać, bo boisz się tego, że pojawiły się uczucia.

Gość gość
Odpuść sobie, szkoda nerwów i nie przespanych nocy, weź zrób sobie wolne od niej , nie pisz nie kontaktuj sie, nic , zero. Bedzie chciala napisze,nie to znaczy ze to nie bylo to. Szanuj sie facet. Niedługo wakacje, wyjedz gdzies, zapomnij , bo zwariujesz.

Gość gość
a tobie wyżej to chyba się coś pomyliło?

Gość gość
Chyba topiki ten ktoś wyżej pomylił, bo tutaj autorką jest kobieta, a nie facet :O