Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety powinny podrywać mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Bo to płęć piękna

Gość gość
Emancypacja kobiet w regresie, wracamy do średniowiecza

Gość gość
kobiety powinny podrywać mężczyzn bo są takie wspaniałe :)

Gość gość
Chociaz niech klikają na nas często

Gość gość
A nie podrywają? często widzę jak zagadują ale c***y stoją ni be ni me ni kukuryku, nie wiedzą co powiedzieć, jak się odezwać do kobiety, leszcze :D

Gość gość
Nie beda podrywac... zamiast tego wola byc bezdzietnymi starymi pannami i zakladac setki tematow w internecie: "jak poderwac faceta", "jestem sama i nieszczesliwa". , "mam 40 lat, nie mam dzieci, meza..." No i chuj z wami jak wolicie stac jak ciele osrane zamiast zaryzykowac i wyjsc z inicjatywa randki, albo chociaz powiedziec facetowi, ze sie wam podoba, to zdychajcie jako bezdzietne stare panny!

Gość gość
Zgadzam się

Gość gość
Powinny podrywać jeśli nie chcą zostać same do końca życia

Gość gość
nie od dzis wiadomo ze facetki to c***y ;)

Gość gość
no i co zaczely podrywac? czy stara lipa?

Gość gość
Na tym polega bycie mężczyzną, żeby poderwać. Zresztą raz zagadałam pierwsza i to był błąd, chłop obrósł w piórka choć był całkiem zwyczajny, a nawet nie...9 lat starszy ode mnie, teraz podbiega pod 40 i dalej jest sam, bo taki z******ty rzekomo....

Gość gość
na tym powinno polegac bycie kobietom, nawet nie tyle na podrywaniu, a na zaoferowaniu mezczyznom tego co kobiety mogą jedynie zaoferowac

Gość gość
15:44 baba tlumaczy na czym polega bycie mezczyzna... co tyvwiesz o byciu vmezczyzna jak nim nie jestes i nigdy nie bedziesz? Jeszcze powiedz mi na czym polega bycie zyrafa, albo sloniem... :O

Gość gość
objawię wam - do chamów i pustaków nie zagadają, nie macie się co łudzić jesteście śmieszni, wydaje mi się, że byłabym lepszym facetem niż wy, może taki zodiak, kto wie jak ktoś nie umie powiedzieć, hej, co robisz w weekend, nie masz godziny czasu na kawę tu i tu? to mu nie zależy albo naprawdę jest niewart uwagi - bo jest niemęski, nie ma w sobie inicjatywy, odwagi, chce by go wyręczać - a już lepiej być samej i robić wszystko samej, niż być z niedojdą jakąś większość was smęcących na tym forum facetów to po prostu roszczeniowi tchórze - nie zaimponujecie nikomu, a nawet te, które zagadują do facetów do was nie zagadają, bo jesteście tacy, a nie inni macie problem ze sobą

Gość gość
jakis czas temu zapytałem się pewnej dziewczyny, która jest godzina... 2 miesiące potem zrobiła mi loda

Gość gość
dziś Przecież wy ubóstwiacie bad boyów...

Gość gość
12:54 ale p********ie... zwyczajnie nie chce sie nam uganiac 2 miesiace za kims kto mowi nam stale "nie", a potem gdy odpuszczamy, to ma nas za frajerow, bo "wymieklismy". Gdybysmy wiedzieli, ze wy na 100% bedziecie uczciwe i "tak" bedzie znaczylo "tak", a "nie" bedzie znaczylo "nie" to wszystko bylo by dla nas jasne, a tak wy same nie wiecie czego chcecie! Mowicie nie i znaczy to, albov"nie", albo "moze"!

Gość gość
Temat założył jakiś stulejarz, do którego żadna kobieta nie zagada. W tym samym czasie tysiące mężczyzn robi pierwszy krok i zdobywa kobietę.

Gość gość
Podrywają, ale tylko tych przystojnych

Gość gość
Do 11:51 gdybyś miał kiedyś kobietę, to byś wiedział, że kobiety lubią być zdobywane, a nie na odwrót, faceci nie potrafiący wyjść z inicjatywą są dla mnie niemęscy i nieatrakcyjni. Geny takich, którzy czekają, aż kobieta będzie za nimi latać powinny wyginąć i wyginą. :D

Gość gość
13:32 gowno prawda. Amerykanski portal randkowy opublikowan badania w ktorych kobiety uwazaja, ze 80% mezczyzn jest uwazanych za ponizej przecietnej atrakcyjnosci, wiec wiesz... po za tym genetycy ustalili, ze w przeszlosci rozmnozylo sie dwa razy wiecej kobiet niz facetow.

Gość gość
13:35 to jakim cudem przetrwaly i sie rozmnozyly?!

Gość gość
Jestem przykładem takiej 40to latki która nie zagada pierwsza bo nie wypada! Siedzę więc sama. Chodzę w pojedynkę do kina i kawiarni. Wyjeżdżam na wakacje i tak żyje. Bo czekam aż mężczyzna zrobi pierwszy krok

Gość prawi 124
zagadują , ale do przystojniaków

Gość gość
Kobiety zbyt wiele chca nie dajac kompletnie nic i maja problem. Generalnie kobiety dostaly to czego chcialy i cale zniewiescienie mezczyzn; kryzys meskosci czy niechec mezczyzn do malzenstwa to tylko efekt, skutek ich dzialan. Poczatkiem bylo liberalno-lewicowe dzialania zwane - rewolucja obyczajowo-seksualna.

Gość gość
Kobiety same latają z wywieszonym jęzorem za przystojniakami. Taki przystojniak nie musi więc nic robić tylko czekać aż zagada do niego jakaś fajna dziewczyna, i może je zmieniać jak rękawiczki. To nieprawda więc że kobiety nie zagadują. Zagadują, ale tylko tych przystojnych. Przeciętni i brzydcy muszą sami zagadywać i się kompromitować, aż w końcu któraś się nad nimi zlituje, a potem i tak ucieknie do przystojniaka przy pierwszej okazji

Gość gość
Każdy przystojny facet który mi się podoba czy z reala czy biznesu ma mocno średnia żeby nie rzecz brzydka kobietę. Tak więc dziwna ta twoja teoria.

Gość gość
14:39 to czekaj kolejne 40 lat.