Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Timon 07

Nie ogarniam nowej pracy

Polecane posty

Gość Timon 07

1-go zaczęłam nową pracę. Praca biurowa, ale coś, czego nigdy wcześniej nie robiłam. Tworzę dokumenty w systemie, którego wcześniej na oczy nie widziałam. Niby nie jest to trudne, wiem, jak to robić, ale popełniam błędy. Na początku wynikały one z mojej nieznajomości dokumentów na podstawie których tworzę swoje, teraz zawsze i tak zrobię coś niewłaściwe- może już nie w samym dokumencie, ale np nie włożę go we właściwe miejsce, albo wyślę że złego konta. Tę pomyłki wynikają z tego, że kiedy tworzę dokumenty, szefowa wysyła do mnie maile i każe zrobić coś innego. Ja wtedy muszę zostawić to, co robię i zrobić to, co ona każe. Potem nie wiem czy w dokumencie, który tworzę zrobiłam wszystko to, co miałam zrobić. Jeśli pracuję wolniej, bo sprawdzam dokładnie, to i tak jest nie zadowolona, bo robię wtedy zbyt wolno. Czy to normalne, że ciągle jeszcze się mylę? Czy też może taka praca nie jest dla mnie? Wcześniej też pracowałam umysłowo, ale nie w biurze. Byłam ceniona jako osoba kompetentna i solidna, ale zmieniłam pracę że względu na zarobki o godziny pracy.

Gość gość
Spokojnie wdrozysz się.Każda nowa praca stresuje.Ja przez pierwsze miesiące spać nie mogłam bo ciągle myslalam o niej.Ale to mija.

Gość Demi Ola
A ja ogarniam ;) I świetnie sobie radzę ;) Jeszcze wgl mam takiego szefa, który np inwestuje w swoich pracownikow i o nich dba. Np założył w firmie bardzo dobrej jakości oswietlenie firmy Trilux. Dzięki czemu wzrok nam się nie męczy ;)