Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portale randkowe czy ma to sens

Polecane posty

Gość gość

te ogólnodostępne i te płatne co o tym sądzicie?

Gość gość
bywaja nawet takie co trzeba zaplacic tysiaka - elitarne

Gość gość
zależy kogo szukasz, jaki poziom reprezentujesz. Dla mnie te za darmo to porażka, sama patologia. Na sympatii natomiast desperaci, ktorzy sami nie wiedzą czego chca.

Gość gość
niestety przekrój społeczny bywa rozczarowujący a z racji wieku nie chce mi się "rąk brudzić" płatny "portal" o którym słyszałem jest nowy i pusty nic nie gwarantuje, a próg wejścia to 1000 zł ma to swoje plusy i minusy plus - zwykły człowiek tyle pieniędzy nie jest w stanie wydać od tak minus - podobno to "miejsce" istnieje od niedawna i świeci pustkami

Gość gość
Na portalach randkowych efekty odnoszą ludzie, którzy mają efekty w życiu. To jest świetne narzędzie dla ludzi, którzy nie mają czasu albo im życie towarzyskie siadło, ale którzy, gdy już znajdą się w sytuacji sprzyjającej poznaniu kogoś, to nie mają z tym problemu.. Ja w zasadzie na każdym portalu byłam w stanie poznać kogoś ciekawego

Gość Mysza 1987
wszystko ma sens , jesli wiesz czego szukasz :) Ja zalazylam konto na 2 bezplatnych i sie spotykam raz na jakis czas niezobowiazujaco. Towarzystwo znajdziesz na 100 % a czy znajdziesz milosc zycia no to tego nikt nie wie...

Gość gość
Ja poznałam swojego chłopaka na Tinderze więc dla mnie jak najbardziej mają sens :D

Gość gość
Nie warto