Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to sprawiedliwe? Moge o gdzieś zgłosić?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli nauczycielka ( w LO) za jedną nieobecność na kartkówce ( dosłownie jedną) kazała mi zaliczać całość materiału? Jak dotąd miałam dobre oceny i nieźle się uczę, ale wydało mi się to niesprawiedliwe bo innym uczniom już nie kazała uczyć sie całości, tylko mnie, przy tym była dla mnie niemiła w rozmowie :O

Gość gość
Aha i całość materiału czyli cały semestr.... Uczyłam się dość na bieżąco, ale mimo wszystko sporo pozapominałam i teraz musze to powtarzać. A nawet jeśli powtórze, to nie wiem czy mi to zaliczy bo widzę, ze chyba jest na mnie cięta z jakiegos powodu- niestety nie mam pojęcia jakiego bo uczę się jak pisałam dobrze

Gość gość
Nie trzeba zaliczać kartkówek, dziwne liceum. Sprawdziany rozumiem, ale kartkówki?

Gość gość
Wg niej trzeba i to z całości semestru :O Byłam w szoku kiedy mi to powiedziała

Gość gość
Moze jest zazdrosna o twoją urodę :)

Gość gość
Menopauza sie zbliza, albo z mezem sie poklocila, albo jedno i drugie.

Gość gość
NIe wiem, może mnie po prostu nie lubi ot tak :O Ale mimo wszystko nie powinna mnie tak była niesprawiedliwie potraktowac. Mam nadzieje, ze przynajmniej to u niej zalicze

Gość gość
Skoro dobrze się uczysz to znaczy że umiesz i nie sprawi ci problemu napisanie kartkówki z całego materiału. Nie widzę problemu.

Gość gość
A to sprawdzian z przygotowania do życia w rodzinie, że tu piszesz?

Gość gość
13:44- to, że uczyłam się na bieżąco oznacza, że może będzie mi trochę łatwiej niż gdybym nie uczyla się wcale, ale jednak w duzej czesci zapomniałam juz to co bylo na poczatku semestru, szczegolnie, ze to historia i jest wiele dat do nauki, ktore szybko sie zapomina :O 13:50 - mialam zalozyc temat na ogolnej, ale sie pomylilam ;)

Sprawiedliwe, względem tych, którzy z powodu jakichś heter też musieli zaliczać wszystko, chociaż z ich średnich oceń nie wychodziła jedynka. Ucz się, najwyżej będziesz miała zmarnowane wakacje i nie będziesz zaliczać semestru tylko materiał z całego roku.

Gość gość
Idź do dyrektora

Gość gość
Bzdury piszesz. Za 2 dni koniec roku a ty teraz niby cos zaliczasz? Przeciez oceny juz dawno wystawione. Teraz to wypisuja juz swiadectwa kręcisz i tyle.

Gość gość
u nas jeszcze nie wszystkie sa wystawione :O

Gość gość
Ale zatwierdzone. Chyba, ze nauczyciele zadecydowali, ze musisz zdać egzamin poprawkowy. Wtedy dopiero dostaniesz swiadectwo. A wszyscy pozostali dostaja swiadectwo pojutrze. Kazdy kto chodzi do szkoly to wie.

Gość gość
Oceny nie muszę być zatwierdzone. U mnie w szkole rada podsumowujaca dopiero 25