Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam szpilek, to bardzo dziwne?

Polecane posty

Gość gość
Męskim okiem. Uwielbiam jak kobiety mówią nam co ma się nam podobać. Będzie się nam podobało to co chcemy. Pozdrawiam. :)

Gość gość
nie ma nic łatwiejszego niż być widzianym jako taki obiekt

Gość gość
Ty to nie wszyscy, na tym polega problem. To co lubisz ty to nie ro samo co lubi mój mąż. Co to podoba się w facetach paniom z tego tematu to nie to samo co podoba się mnie.

Gość gość
A cycki masz? To pokaz;-)

Gość gość
obiektem do z********* byłam nawet w starych sandałach, jak widać nie jestescie wymagajacy :D właśnie MAM dość waszego zboczeństwa i nie chcę mieć jeszcze na sobie chmary dodatkowej właśnie tego nie rozumiem w kobietach strojących się, że one lubią tę prymitywną uwagę prymitywnych ludzi

Gość gość
Ja się tam nie przejmuję, ale z tego co widzę nie trzeba się specjalnie starać żeby wracać uwagę facetów. Wstarczy być kobietą.

Gość gość
Jakbyś miała szpilki to byłabyś prawdziwa kobietą. Taka która się pozada, zdobywa, celebruje przebywanie z nią itp itd. Oczywiscie seks tez ale nie tylko. A w sandalach to byłaś tzw łatwym kąskiem, wiadomo kilka komplementów na krzyż i już jest Twoja. Ps. Powiedzieć o sobie że byłaś wyroochana przez mało wymagającego faceta to trochę obrzydliwe

Gość gość
A mnie się podobają kobiety w trampkach i co nie jestem jak każdy :)

Gość gość
hahahha przecież ja mówię tylko o zainteresowaniu mną, ja nawet tego faceta nie dotknęłam, fuj :D tak jak wszystkich innych podobam się bez szpil i całej tej szopki tak jak ktoś napisał, ładną kobietę widać nawet jak nie jest wystrojona (nie mówię, że ja jestem ładna)

Gość gość
Myślisz, że ktoś się bedzie chwalił zaliczeniem takiego faceta jak ty? Fetyszyści to najniższy sort, bo wezmą co się nawinie byleby ich fetysz zaspokajało. Dosłownie nie mają żadnych wymagań, ale zrobią piruet na paralotni żeby się usprawiedliwić i przedstawić swoje zboczenie jako dowód na "wysokie wymagania

Gość gość
Ale mówimy o atrakcyjnej a nie ładnej. Jak podrosniesz to zrozumiesz różnicę.

Gość gość
i czuję się obrażona tą obleśną sugestią ;/

Gość gość
czuli Jola Rutowicz to szczyt kobiecości (nosi szpilki i ma ładne nogi) AHA PANIE EKSPERCIE :D

Gość gość
o, właśnie, dla niego "atrakcyjna" to taka która pasuje do jego fetyszu. Może mieć twarz jak miś z czarnobyla, ale jak ma szpilki to jest atrakcyjna :D

Gość gość
Jolka by do niego pasowała, trzeba ich skontaktować, będą rozmawiac o filozofi, kobiecości i "droczyc się" :DDD

Gość gość
Ja nie mam ani szpilek ani butów na wysokim obcasie - bo mi niepotrzebne :D Jestem dosyć wysoka, nogi mam ładne, szczupłe, zgrabne, mam też dość zaawansowaną lordozę, więc tym bardziej nie musze "oszukiwać" męskiego wzroku za pomocą wysokich butów ;)

Gość gość
Faktycznie ma niezłe nogi!

Gość gość
Uderzaj! :D :D :D

Gość gość
ok, ten temat był zabawny. Specjalnie podziękowania dla autora, dał popis jakiego dawno nie widziałam :D

Gość gość
autorka, i ja naprawdę tak myślę :P

Gość gość
sorry, miałam na myśli autora tych pro-szpilkowych postów :D

Gość Maryyyś
Lubie szpilki, noszę niemal codziennie. Zwykle mam na sobie sukienke wiec pasują. Autentycznie, to trzeba lubić i umieć w tym chodzić - mam na mysli bardzo cienki obcas 10-12 cm (zwłaszcza po schodach). Mysle, ze raczej nie chodzi o "podniecanie" się samym butem, ale o atrakcyjny (przez co zauwazalny) dodatek do calosci, taką lekkość sylwetki i długie nogi ;) ;) Ale tez np. sport w adidasach, prowadze/robię zakupy w balerinkach, na urlop mam trampki, a w domu kapcie :p I również traperki (takie glanopodobne) na spacery z psem zima :)

Gość gość
Ja mam swój wyrobiony styl i nie ma w nim miejsca na szpilki

Gość gość
Brawo Maryyys. Widać jesteś kobietą a nie podlotkiem. Tylko te kapcie w domu zamienilbym na coś bardziej sexy, lub w ostateczności na bosaka. :)

Gość gość
Przed "a" wstawia się przecinek.

Gość Maryyyś
Tez kapcie w domu to akurat dowolnie można zmienic, zależnie od okoliczności i fantazji ;)

Gość gość
co do upodobań mężczyzn, kiedyś dostałam od wtedy jeszcze narzeczonego glany pod kolano bo mu się kobiety w takich butach podobają