Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam szpilek, to bardzo dziwne?

Polecane posty

Gość gość

jestem dorosła, powinnam mieć męża a nawet nie mam w domu szpilek nie myślałam o tym i w żartobliwym tonie to powiedziałam koledze a on od tej pory zaczyna mnie obgadywać, że jestem dziwna, bo co to za kobieta, która się wystroić nie umie.

Gość gość
Ma rację. Jesteś dziwna.

Gość gość
ale dlaczego? przecież jest sporo kobiet, które się ubieraja na luzie i nigdy ich nie widzisz wystrojonych, i one mają też chłopaków itp

Gość gość
Mam ponad 40 par butów i ani jednych szpilek, a kolegą się nie przejmuj, ludzie pewnie w głowy pukają się słuchając co on opowiada

Gość gość
Ale jakich chlopakow. Kazda potwora znajdzie swego amatora (zazwyczaj tez potwora) wiec to marne pocieszenie. Lepiej chyba byc 10/10 i miec chlopaka 10/10.

Gość gość
brzydka baba jak ubierze szpilki to jest nagle 10/10? :D a każda, nawet ładna na luzie ubrana jest 1/10? buehehe męska logika powala

Gość gość
Nie ma kobiet brzydkich i ładnych. Są atrakcyjne albo nie. A szpilki robią w dużej mierze atrakcyjność. Ładna w bluzie sportowej to raczej dziewczynka a średnia w szpilkach to już kobieta. Z mężczyznami jest podobnie. Brzydki w dobrym garniturze jest lepszy niż przystojny w dresie. Oczywiscie wiadomo ze nie wszędzie w szpilkach wypada chodzi ale należy ich używać najczęściej jak się da.

Gość gość
są normalne obcasy, nie takie które deformują stopy

Gość marawstala
Tez nie mam bo w takich butach nie chodze

Gość gość
Trudno, można poświęcić stopy.

Gość gość
W szpilkach chodzą tylko prostytutki

Gość gość
Dziewczyny i wy się później dziwcie że nie poznajcie fajnych facetów, OMG.

Gość gość
dla czego, kogo? Faceci w większości nie widzą nawet różnicy między zwykłymi obcasami i szpilkami :D I chyba musiałby mnie mocno prąd kopnąć żebym nosiła szpilki dla jakiś przypadkowych facecików

Gość gość
ale, że co? w szpilkach poznamy fajnych? ja zawsze myślałam, ze płytkich *****czy się tym przyciąga ...bo tak właśnie jest :D

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam. Może i mężczyźni nie odróżnia 6 od 8 ale płaski od szpilki to raczej na pewno. Nie lubicie się czuć atrakcyjnie i kobieco wszędzie i zawsze. A randki? Jak wy to sobie wyobrażacie, siedzicie w restauracji w dresach lub jak turyści z Japonii. Dla mnie nie do pomyślenia.

Gość gość
To twój problem, nie mój. Ja się akurat ubieram ładnie, ale szpilek nie mam i mieć nie będę. Lubię wysokie obcasy, zwłaszcza, że jestem dużo niższa od męża, ale szpilki mi się nie podobają. Brzydkie i niewygodne. Wolę koturny i bloczki.

Gość gość
Nie tłumacz im tego bo nie zrozumieją. Prawdziwa kobietą chce prawdziwego faceta i ma odwrót. I tak jak garnitur jest atrybutem męskości tak szpilki atrybutem kobiecości. Ps. Takie które nie noszą szpilek śmiesznie wyglądają na weselach jak nie potrafią w nich chodzić.

Gość gość
Kobiety w szpilkach wyglądają zbyt wulgarnie

Gość gość
Koturny?????? Czyżbyś miała na imię Karyna?

Gość marawstala
Koturny tez kobieco wyglądają, tak samo jak te na plaskiej podeszwie : )

Gość gość
"Prawdziwy" facet tez nie chodzi w garniturze non-stop. Na wesela również nie noszę szpilek. Jeszcze tego brakowało, żebym do tańczenia miała niewygodne buty. Nawet na własnym ślubie miałam buty na bloczku.

Gość marawstala
Mnie tam garnitury nie za bardzo się podobają : )

Gość gość
Pewnie nawet nie wiesz co to jest koturna ;) Zaskoczę cię, wiele butów na szpilce jest również na koturnie.

Gość gość
Randki są od rozmowy i poznania, a nie od odstrzelenia sie na prostytutę byś mógł popatrzeć. Jesteś strasznie płytki. wierzysz w uniformy, garnitury, czyli powierzchowne nic nie warte teatrzyki. A kobieta to dla ciebie akcesorium. Jak widzisz nie potrafisz znieść kobiet, które nie beda się podporzadkowywać głupim schematom. Dla Ciebie posłuszne lale z czerwonymi pazurami polujące na bogatych mężów (tak samo płytkie jak ty). One wiedzą, że taki teatrzyk zadziała.

Gość gość
A co mają szpilki do kobiecości?

Gość gość
Ale chodzi w tym garniturze a przynajmniej w marynarce najczęściej jak się tylko da. Poza tym jak byś nosiła codziennie szp8lki to nie byłyby niewygodne. Ale wracając do tematu, kolega, wg mnie, miał rację i pomyślał to co pomyślałoby 90% mężczyzn.

Gość gość
Czyli może być leniem bez wykształcenia, ale ma chodzić w marynarce? W moim mieście był taki lokalny pijaczek. Zawsze pić wychodził w marynarce :D

Gość gość
A co mi po nawet najpiękniejszym wnętrzu kobiety jak mi penis nie stanie? Tak lubię kobiety które są kobiece i dobrze czują się że swoją seksualnością.

Gość gość
Ja nawet nie wierzę, że ty masz penisa. A tak poważnie, to przepraszam, że jestem złośliwa, ale jakoś ludzie z fetyszem na stopy/szpilki strasznie mnie obrzydzają

Gość gość
dziś ja też nie wiem, ja jak najbardziej pozostaję kobietą zarówno w sandałach jak i papuciach, płeć mi się nie zmienia niektórym trzeba walic po oczach szpilami, jak barwami wojennymi, subtelnej, naturalnej kobiety nie dostrzegą choćby ich walila patelnią po głowie, pomyślą "co to za chłopiec mnie bije" :D