Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieczenie okolic intymnych

Polecane posty

Gość gość

witam od dwoch dni odczuwam bardzo silne pieczenie okolic intymnych, bardzo to bolesne. czym moge sobie ulzyc?

Gość gość
Idź do lekarza bo to może być infekcja grzybicza i potrzebny jest antybiotyk. Doraźnie możesz posmarować clotrimazolem

Gość gość
Kolejny kùtas kolejnego kloszarda ci ulzy

Gość gość
ja miałam takie objawy po urlopie i okazało się, że o to była grzybica pochwy.. z takimi rzeczami najlepiej iść do lekarza lu b do apteki po coś sprawdzonego, nie ma co szukać czegoś na własną reke

Gość gość
Nie trzeba było się zadawać z facetem

Gość gość
dziś stul pysk męska k***o

Gość gość
nie wiem czy to gryzbica czy infekcja bakteryjna bo przy grzybicy az tak chyba nie piecze? macie moze jakies sprawdzone sposoby na takie pieczenie?

Gość gość
ja przy zakażeniu grzybiczym odczuwałam okropny świąd i miałam problemy przy oddawaniu moczu, strasznie mnie piekło. Mi lekarz na to zalecił lek dopochwowy gynoxin optima i polecam wypróbować, leczenie nie jest długie a te objawy mienly bardzo szybko

Gość gość
okej sproboje... w pon ide tez do ginekologa zobaczymy co powie

Gość gość
najgorzej jak sam ginekolog nie wie co ci jest. Chodziłam do dwóch ginekologów, żaden nie potrafił stwierdzić ze cierpię na atrofię, a jestem w okresie menopauzalnym, więc dla kobiety w moim wieku z powodu niedoboru estrogenu może się takie cos zdarzyć. Koleżanka kazałam i kupić hydrovag i stosować go przez tydzień na noc i od razu lepiej się poczułam :)

Gość gość
Nie wiem czy znacie ale ja stosuje inVag w takich sytuacjach. Stosuje się na noc 1 globulkę i na prawdę nie jest to w żaden sposób uciążliwe, prosta aplikacja i gotowe :)