Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest dziewczyny... powodzenie u kobiet...

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec to kobieciarz. Nie mam z nim dobrych relacji. Zostawił matkę gdy byłem mały. Przez jego życie przewinęła się masa kobiet. Mój stary ma dziś ponad 50 lat, jest łysawy, gruby może nie jest ale ma brzuch piwny, z twarzy bardzo przeciętny, przystojny nie jest na pewno. wzrost około 180 cm. Aha i kasy nie ma. Przeciętna praca, przeciętne zarobki, mieszkanie kawalerka, specjalnie inteligentny też nie jest, osobowość, cóż osobowość typowego barowego gawędziarza, czasem zahacza o mitomanię... Jak to jest, że taki typ jak mój ojciec jest w stanie podrywać atrakcyjne 30 latki? Wyjaśnijcie mi dziewczyny co kobiety widzą w takim typie jak mój stary? Nie pojmuję tego kompletnie... czy ja czegoś nie pojmuję, nie ogarniam? Dziewczyny piszcie.

Gość gość
Poważnie ktoś taki, podrywa masowo ATRAKCYJNE 30 latki ?!

Gość marawstala
Niestety, ale wiele kobiet jest zdesperowanych albo zaslepionych... : ) nie wiem

Gość gość
Widocznie traktuje każdą z nich wyjątkowo, słucha ich, nie opowiada za dużo o sobie.

Gość gość
dziś Tak i to masę. Ostatnio jego sąsiad mnie na mieście spotkał i powiedział, że mój stary pół miasta przeleciał... :/ Sam tego nie pojmuję, a tego typu teksty mnie k*rewsko krępują i żenują.

Gość gość
Z Twojego opisu wynika, że ma gadane, a to jest ważna cecha. Jeśli do tego jest romantyczny - wtedy jest w stanie podbić serce niejednej młodej panienki.

Gość Wiem że to prowo
A nie lepiej spytać ojca jak on to robi? :)

Gość gość
dziś Gadane on rzeczywiście ma, ale czy kobiety kompletnie nie zwracają uwagi na wygląd? Przecież tu kobiety piszą, że wygląd u faceta ma znaczenie dla nich, że facet musi je pociągać, "mieć to coś".

Gość gość
Widocznie ma w sobie to "coś".

20:46 Masz rację. Umie słuchać. Z tym że trwałych relacji zapewne nie tworzy, umie jedynie na krótką metę oczarować kobietę, a przy bliższym poznaniu traci... i znów "poluje" i znów. ...

Gość gość
gość dziś dziś Tak i to masę. Ostatnio jego sąsiad mnie na mieście spotkał i powiedział, że mój stary pół miasta przeleciał... :/ Sam tego nie pojmuję, a tego typu teksty mnie k*rewsko krępują i żenują. x No nie dziwię Ci się. W sumie bywają faceci co mają nawijkę, albo charyzmę, ale przeważnie wyglądem albo kasa nadrabiają, no bo żeby 50 latek zarywał tyle 30 letnich kobiet i to atrakcyjnych, to jednak czymś się trzeba wykazać. No albo facet jest takim farciarzem, nie wiem.

Gość Panienka lekkich obyczajów
Gdyby był brzydki to mógłby mieć problem ze zdobyciem kobiety, ale jeśli ma gadane i nie odstrasza wyglądem, wówczas zdobędzie niejedna dziewczynę.

Gość gość
dziś Nie ma nawet opcji bym go o takie rzeczy go pysał. Nasze relacje ograniczają się do mówienia sobie "cześć" na ulicy i podzieleniem się opłatkiem na wigilię. Nawet nr telefonu do siebie nie mamy...

Gość gość
dziś Jego relacje z kobietami to pół roku, góra rok.

Gość gość
Szkoda, ze mamy rozwinieta cywilizacje, a po ulicach nie lata tygrysy szablozebne, wowczas te oczarowane 30 i bachory twojego ojca wyginely by i nie trzeba by bylo patrzec na ta patologie. :O

Gość Wiem że to prowo
Skoro nie macie do siebie telefonu to jak się umawiacie na wigilię? Wiesz o jego życiu intymnym, a nawet nie utrzymujecie kontaktu? Na przyszłość pisz bardziej spójne logicznie bajki :D

Gość gość
dziś Ojciec nie ma na szczęście innych dzieci prócz mnie... gdyby miał dzieciaki z tych różnych swoich "związków" to rzeczywiście byłaby tragedia i totalna patologia...

Gość gość
dziś Poczta pantoflowa + miasto średniej wielkości. Czasem matka jakieś ploty od psiapsiółek o nim i jego przygodach do domu przyniesie. Na wigilię wygląda to tak, że wpada do mnie bez zapowiedzi kilka godzin przed wieczerzą z opłatkiem... strasznie to krępujące.