Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sprzedajacy Allegro mógł przeoczyć mój zakup?

Polecane posty

Gość gość
Nie postawiła się w roli sprzedawcy czy on wie że zapłacę za kilka dni? Czy dam znać po zakupie? Ludzie robią się wygodni, olać kontakt można gdy się kupuje i płaci od razu lub jakiś kod z automatu gdzie ilość to tysiące. Obydwoje olali sprawę i doszło do nieporozumień. Nauczka na przyszłość, ona teraz zawsze maila napisze on będzie czekał.

Gość gość
dziś pewnie skopiowal od kogoś i zapomniał

Gość gość
A co do smartfonów, to niestety, nie jest to telefon dla mnie, trudno byłoby mi go obsługiwać, nie mam aż tak sprawnych dłoni. mam telefon z dużymi klawiszami, który łatwo mi się obsługuje w mojej chorobie oraz komputer, na którym łatwo pisze się maile. Niestety, niepełnosprawność czasem bardzo utrudnia życie i powoduje uwięzienie w domu z balkonikiem i zależność od syna.

Gość gość
Mam nadzieję że Ci prawilnie odda pieniądze bo jeszcze możne być ze złodziej taki.

Gość gość
dziś zadbaj o drugi internet w sytuacji awaryjnych, taki smartphone może posłużyć jako akces point drugiego neta gdy padnie sieć, wystarczy używany za 200zł mi czasem ratuje sytuację np na konsoli robiłem update przez neta z telefonu gdy padnie net, wystarczy mieć kartę sim doladowana, syn może ogarnie o czym mówię

Gość gość
Mam nadzieję, zę odda, trochę czasu mi zajęło, by na ten wózek używany uskładać. To jedyna szansa, bym wyszła z domu, ponieważ z balkonikiem iść gdziekolwiek to udręka, jedynie po domu tak się poruszam, a mój poprzedni wózek zepsuł się. Syna nie chcę fatygować, by z sąsiedniego województwa mi tak często przyjeżdzał i pomagał. On ma swoją rodzinę, małe dzieci, zonę, pracę, więc staram się jak mogę radzić sobie sama. Często coś kupuję na allegro i nigdy problemów nie miałam.

Gość gość
Ale ja nie mogłabym tego smartfona obsługiwać, próbowałam już od syna brać kiedyś, ale z moimi dłońmi to bardzo trudne, nie dałabym rady na tym maila nawet napisać.

Gość gość
Ja mam w domu praktycznie drugi PC na zapas tylko że ja mam dzisiaj już działalnośc i nie mogę pozwolić sobie na dłuższe awarie więc w domu jest drugi monitor klawiatura mysz i inne takie rzeczy

Gość gość
dziś jest taki myk że kladziesz smartphone obok PC i masz neta w PC z telefonu tylko trzeba to ogarnąć, na przyszłość pisz do sprzedawcy że zapłacisz później niż dziś

Gość gość
Ale wy jestescie walnięci. Miała od razu po zakupie wyslac maila, ze zapłaci w ciagu 2 dni, zeby koles przypadkiem tej rzeczy nie wystawił ponownie i nie sprzedał komu innemu - nie zrobiła tego i to jej wina??:O przeciez facet miał zaznaczone 7 dni na wpłatę, to raz - dopiero po tym czasie czesto wysyła sie maila z zapytaniem co z wpłata, badz od razu zgłasza do Allegro o zwrot prowizji. Co wy wciskacie dziewczynie, ze to jej wina.

Gość gośćezek
Takze to sprzedający dał d**y i niech odda czym Prędzej pieniadze,

Gość Ana 345
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Sprzedający miał wystawiony na aukcji jeden przedmiot. Pewnie nie ma nawet zarejestrowanej działalności więc nie prowadzi ksiegowości. Naprawdę nie ma możliwości przeoczenia transakcji w takiej sytuacji. Chyba, że ktoś jest wyjątkowo nieogarnięty. Autorko, nic nie zrobisz... Zwróci Ci pieniądze i po krzyku. Jak tak bardzo zależało Ci na tym wózku to trzeba było do niego zadzwonić.