Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie ze wsi

Polecane posty

Gość gość

kupiliśmy domek letniskowy na wsi i nie wiedzialam, ze tu jest az tak dziwnie. 1. sąsiadka chodzi caly dzien w poplamionej bluzce po podworku, a jak jej zwrocilam uwage, to powiedziala ze to roboczy stroj i tak sie pobrudzi, masakra 2. dziecko sąsiadow caly dzien lata w samych majtkach po dworze i nawet nie widzialam, zeby go smarowali jakimś kremem z filtrem 3. disco polo przy grillu w każdą sobote 4. urwalam pare truskawek od sasiada to mnie zbesztal, zebym sobie kupila, że niby kradne mu z pola- bez przesady, przecież samo mu rośnie, nawet nie zauważyłby ze mu ubyło 5. wszyscy ewidentnie kupują ubrania na targu i to widac, jaka tandeta, az wali po oczach 6. w niedziele wszyscy walą do kościola 7. podniecają sie bo jest odpust albo jakiś wiejski festyn 8. jak przychodze do sklepu to sie na mnie patrzą, jakbym była jakąs celebrytką z telewizji 9. nikt nie kupuje zwierzętom karmy dla zwierzat tylko karmią resztkami z obiadu i mowią, ze kot to ma na myszy polować

Gość gość
K... o co ci chodzi bo z tego bełkotu nic zrozumieć nie można

Gość gość
Nie zesraj się.

Gość gość
Zesrała się, ze takie gośwniane prowo wymyśliła:O

Gość gość
aha rozumiem PROWO

Gość gość
co wy wgl p*********e ze prowo? byliście kiedyś na wsi, chociaż przejazdem. Przecież tam dokładnie tak jest. Jak sie wejdzie do sklepu przy drodze to mało im gały z orbit nie powyłażą, ze ktoś nowy we wsi.

Gość gość
Ty jesteś ze wsi. Umysłowej.

Gość gość
a w miescie psy srają na chodniki w biały dzień, to dopiero skandal

Gość gość
ha ha , tez bym się wkur/wiła jakby mi jakaś idiotka rwała i kradła truskawki, one same nie rosną-trzeba dużo wysiłku i nakładów pienięznych zeby rosły ładne truskawki, trzeba je przerywac i plewic , to ciężka praca

Gość gość
Wytłumaczcie mi prosze gdzie tu jest ukryte to legendarne prowo. Bo ja byłam na wsi nie raz i wszystko sie zgadza.

Gość gość
23:35 i tez kradniesz ludziom truskawki, czy moze chodzisz koło domu w sukni balowej?

Gość gośćesik
a w miastach ludzie do kościoła ,,nie walą '' bo???????????bo żyją Bezbożnie jak rozumiem czy tak?

Gość gość
no szkoda ze tych j******h truskawek drutem kolczastym nie ogrodził i jeszcze nie p*****lnąl se elektrycznego pastucha i firme ochroniarską, bo te truskawki były w chuj warte, moze ze 2 złote

Gość gość
Pani z miasta ogródek pieli w labutonach i kiecce szanel. A jak kradnie truskawki to je pakuje do lui wujtona. To jest dopiero wieś umysłowa.

Gość gośćesik
... i druga sprawa ty jesteś z tymi sąsiadami przez 24 h na dobę ze nie widziałaś że go nie smarują?w sypialni też ich podglądasz?to twój życiowy cel wiedzieć czy smarują czy nie?

Gość gość
jak sie nie kupuje szmat z targu to nie znaczy, ze od razu w szanel trzeba chodzić, a wyglada to troche komicznie jak na wiejskiej drodze mijaja sie cztery babki i kazda ma identyczną bluzke tylko roznia sie kolorami

Gość esik
trzecia sprawa skąd wiesz ze kupują ubrania na targu albo gdzie kupują? co jest napisane na nich ,,TARG''???????

Gość gość
ja jestem z wielkiego miasta i powiem ci autorko że jesteś p*****lnięta

Gość gość
Nie widziałam czegoś takiego na wsi. Tez kupilismy domek, chyba ze to jakieś ostatnie zad***e. Jesteśmy tylko w weekendy i nie wszystkie ale nie widziałam czegoś takiego. Sama jak zajmuje się tam ogrodem ubieram dosłownie cokolwiek, szorty i podkoszulek, jak się upapram nie biegne od razu się przebrać tylko wrzucam do pralki jak skończe. Dzieci w majtkach nie widziałam. Do Kościoła chodzi kto chce, nie obserwuje tego, nie interesuje mnie To. Disco polo to słysze nawet jak studenci baluja w mieszkaniu obok. A brać cudze? Truskawki czy cokolwiek? W głowie mi się to nie mieści. Tak to się dzieci zachowują.:)

Gość gość
No i co z tego, że na wsi to tak wygląda? Co z tego, że tam tak jest ? Zatem Ameryki autorka nie odkryła, a podnieca się bo została wiejską celebrytką. Nie wiem po co aż temat zakładać o tym. Autorko ty może z miasta jesteś, za to wscibska bardziej niż niejedna wsiowa baba.

Gość gośćesik
23.33 pani z miasta nawet nie wie ze się ogródek ,,pieli '' i nawet nie wie czym to pielenie jest od tego zacznijmy.Gdyby nie wieś to by z głodu padła taka prawda bo żywność z nieba nie leci ani jej sobie nie wyczaruje .

Gość gość
I do tego zlodziejka. Nazywamy rzeczy po imieniu. Obyś sraczki dostała po tych kradzionych truskawkach :-)

Gość gośćesik
niejeden pies woli resztki od obiadu niż suchą karmę ,ja osobiście psu porcje rosołowe kupuję..a jak kupuję już karmę to tylko tę w puszcze bo suchej nie chce nawet jak ma wodę.Dziś mój pies miał mięsko z rosołu ,skrzydełka z kurczaka i wołowe .

Gość gość
Jak ci się nie podoba damesy to w*********j do miasta.

Gość gośćesik
..i co to znaczy że ,,..ludzie walą ''do kościoła? ja myślałam że ludzie ..chodzą'' czy może w mieście chodzą a tylko na wsi walą?hmm?trochę szacunku do ludzi proponuję.

Gość gośćesik
zresztą ojciec na wsi mieszka a tylko suchą karmę kupuje-wielkie paki na zapas, wiec bzdury opowiadasz ,pół rodziny mam w mieście i jak coś od obiadu ludzie maja to pieski tez jedzą ,nie ma reguły.Opiekowałam się taką starsza panią w mieście i nigdy resztek z obiadu nie pozwoliła by wyrzucić zawsze kazała kotom zanieść bo w miastach koty głodne chodzą.

Gość gość
Za te truskawki sama bym cie pogonila z pola. Zachowałas się jak zwykła zlodziejka. A pewnie wystarczyło pójść i spytać się czy można kilka truskawek. Co do karmienia zwierząt resztkami obiadu. Kiedyś karmy nie było i jakoś zwierzęta żyły.

Gość gość
wiesniara z ciebie autorko mentalna, miastowi mają działki, jakby p************a truskawki to by cie zlinczowali

Gość gośćesik
to prawda ,cudza własność typu ogródek ,pole uprawne , to nadal cudza własność nie ważne że to wieś,kraść nie wolno i tyle!

Gość gość
prowokacja , nie ma tak pustych ludzi