Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam przyjaciol nawet kolegow

Polecane posty

Gość gość

Kiedys wszyscy wielcy przyjaciele i w ogole, a teraz nawet nikt sie nie odezwie... A jak samemu wyjde z inicjatywa to nieeee, bo praca, bo zmeczony, bo cos do roboty, bo dziewczyna.... Srutututu. Kazdy ma tyle samo czasu, kwestia priorytetow i organizacji. Skoro inni nie maja czas na mnie, to czemu ja mam miec czas na nich? Nie bede zabiegal o przyjazn i sympatie. Piertole. Wole byc sam. Moi przyjaciele to moj ojciec i moja mama. Moja ukochana tez poniekad jest rownoczesnie moim przyjacielem. Wystarczy mi. Tez takiej uludy doswiadczacie?

Gość gość
nie bierz tego do siebie, ludzie zmeczeni, zamuleni, pewnie cie lubia, ale za malo energii bo my Poloki jacys tacy wszyscy jestesmy zmuleni i nieszczesliwi

Gość gość
Mam nadzieje, ze to czytacie moi podszywani przyjaciele. Sikam na was cieplym moczem i sram rzadkim goovnem. Hooy wam na droge, szukajcie frajerow pod monopolem. Stahu.

Gość gość4242
AUTORZE TEMATU masz przyjaciela w majtkach

Gość gość
nie bierz tego do siebie, ludzie zmeczeni, zamuleni, pewnie cie lubia, ale za malo energii bo my Poloki jacys tacy wszyscy jestesmy zmuleni i nieszczesliwi

Gość gość
23:35 No tak pewnie... Jak masz kase, zdrowie i prestiz to wkolo sami przyjaciele. Jak masz problem, dola, jestes splukany to gdzies ci przyjaciele znikaja. My Poloki tacy jacys jestesmy...